KOMŠIJAMA REKLA DA ZAKOPAVA SVINJU: Jezivi detalji zločina kod Kučeva! MAJKA I SINOVI UBILI OCA?! POSLE 5 GODINA ISKOPANE KOSTI NA PORODIČNOM IMANJU!
Foto: Facebook

UBISTVO ŠOKIRALO SRBIJU

KOMŠIJAMA REKLA DA ZAKOPAVA SVINJU: Jezivi detalji zločina kod Kučeva! MAJKA I SINOVI UBILI OCA?! POSLE 5 GODINA ISKOPANE KOSTI NA PORODIČNOM IMANJU!

Crna Hronika -

Pored puta koji vodi na groblje u Kučevu iskopane su kosti Srećka Ljubenovića (43) koji je nestao pre 5 godina. Za ovaj stravičan zločin osumnjičena je njegova surpuga S.Lj. i sinovi A.Lj. (24) i L.Lj. (19), koji su danas uhapšeni.

Kako saznajemo, parcela na kojoj su kosti iskopane pripada njegovoj ženi S.Lj. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je navodno ubila muža posle svađe, a dok je zakopavala leš poznanike je slagala da zakopava svinju.

Mesto gde su kosti pronađene
Mesto gde su kosti pronađenefoto: TPK news

Policija je pronašla i pištolj kojim je ubijen. Srećko inače nije iz Kučeva, ali se doselio kada je upoznao tadašnju devojku S.Lj. buduću suprugu. Bavio se bodibildingom.

Posle ubistva, osumnjičena je komšijama govorila da je Srećko otišao u Crnu Goru, a potom je menjala priče da je u Južnoj Americi, Kanadi, Švedskoj, što je izazvalo sumnju kod njih.

Međutim, niko nije ni sumnjao da je Srećko ubijen i zakopan, već su mislili da je otišao od njih, ili da porodica krije da je u zatvoru.

Inače, upravo početkom 2013. godine, odnosno kada je Srećko nestao, njegova supruga je na Fejsbuku objavila da je venčana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track