HAPŠENJA PO SUBOTICI I SOMBORU: Policija ulazila u kuće i oduzimala neprijavljeno oružje, a uhapšen i pljačkaš crkve
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

policijska akcija

HAPŠENJA PO SUBOTICI I SOMBORU: Policija ulazila u kuće i oduzimala neprijavljeno oružje, a uhapšen i pljačkaš crkve

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv muškarca (60), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla i oduzela tri puške i 31 komad municije različitog kalibra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela prigušivač za pušku, vojnu optiku za snajper pušku, tri optike za oružje, sedam komada puščane municije za malokalibarsku pušku i službenu palicu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela krađa.

Sumnja se da je on provalio u Rimokatoličku crkvu u Bajmoku iz koje je ukrao metalne delove za centralno grejanje, kipove i statuu. Takođe, osumnjičeni se tereti i da je od jednog oštećenog ukrao bicikl,kao i da je iz jedne kuće ukrao mobilni telefon. Svi ukradeni predmeti pronađeni su i vraćeni vlasnicima.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track