POSLEDNJI ISPRAĆAJ U LUGAVČINI KOD SMEDEREVA: Sahranjen Srećko Ljubenović kojeg je ubio sin
Foto: TPK news

Posmrtne ostatke preuzela njegova majka

POSLEDNJI ISPRAĆAJ U LUGAVČINI KOD SMEDEREVA: Sahranjen Srećko Ljubenović kojeg je ubio sin

Crna Hronika -

Nakon završene DNK analize i obdukcije posmrtni ostatci Srećka Ljubenovića predati su porodici radi sahrane. Njih je preuzela njegova majka, pošto ga se otac odavno odrekao koji živi u drugom braku u Beogradu.

foto: Facebook

Majka je sahranu organizovala u Lugavčini kod Smedereva, gde i živi. Čin sahrane obavljen je u ponedeljak na mesnom groblju u Lugavčini u prisustvu malobrojnih rođaka. Kako smo saznali Srećkovoj sahrani prisustvovao je i njegov mlađi sin Lazar. Kako su rekli meštani Lugavčine, Srećka se sećaju i da znaju da se bavio kriminalom ali da ga dugo nisu videli pošto je odavno otišao iz sela i retko je dolazi, sem nekoliko puta da obiđe majku.

Srećkovo telo je u četvrtak iskopano na parceli vlasništva njegove supruge Sonje gde je počivalo od maja 2013. godine. Za njegovu smrt prvobitno je optužena Sonja, ali nakon suočenje pred tužiocem u požarevačkom tužilaštvu njen stariji sin Aleksandar priznao je da je iz pištolja ubio oca iz rezloga da prekine maltretiranje majke, koji je on konstantno činio nad njom. Zbog toga protiv Aleksandra pokenuta je istraga zbog ubistva oca, dok je njegova majka oslobođena odgovornosti, te će u daljem postupku učestvovati samo kao svedok, piše tpknews..

Kako se saznaje, Sonja je u ponedeljak sa mlađim sinom bila kod jednog od najpoznatijih požarevačkih advokata radi konsultacije, a koji ga je angažavao sin Aleksandar, koji je njega i njegovog oca ranije dugo zastupao braneći ih u raznim slučajevima.

Istraga u ovom slučaju počeće odmah nakon praznika gde će se saslušati svedoci koje je tužilaštvo predložilo, a kako smo saznali i odbrana će predložiti više svedoka koji treba da posvedoče koliko je i kakva maltretiranja trpela Sonja, njeni sinovi i familija. Nakon završenja istrage nadležno tužilaštvo podići će optužnici i zakazati suđenje.

(Kurir.rs/tpknews.com/Foto: tpknews.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track