Najnovije vesti

RAFAL U PANČEVAČKOG MMA BORCA: Maradona izrešetan ispred vrtića, jedva dopuzao da se sakrije iza parkiranih kola! Sumnja se da je upucan zbog DUGA
Foto: Printscreen RTV Pančevo

Napadač sa kapuljačom ispalio 5 metaka

RAFAL U PANČEVAČKOG MMA BORCA: Maradona izrešetan ispred vrtića, jedva dopuzao da se sakrije iza parkiranih kola! Sumnja se da je upucan zbog DUGA

Crna Hronika

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan juče ujutru oko 7.30 ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, nalazi se na intenzivnoj nezi, uz stalan nadzor lekara. On je pogođen sa pet metaka.

foto: Damir Dervišagić

Prema rečima očevidaca, Jovanović je svoje dete ostavio u vrtiću, i kada je izašao i krenuo ka svom automobilu, jedno vozilo se zaustavilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom. Napadač je u MMA borca ispalio veliki broj metaka.

VLADIMIR JOVANOVIĆ MARADONA (29) IZREŠETAN U PANČEVU: Poznati MMA borac ostavio dete u vrtiću, pa na njega ispalili 7 metaka!

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, inača e"mercedesa" s klase nije stigao. Nezvanično, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema rečima meštana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

foto: Printscreen

Nedavno je otvorio svoju menjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu, a navodno se poslednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

DOVEO DETE U VRTIĆ, PA NA NJEGA ISPALILI 7 METAKA! Pucnjava u Pančevu, ranjen muškarac (29)! NAPADAČ POBEGAO KA BEOGRADU!

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

foto: Damir Dervišagić

"Pomislila sam da neko slavi, da se rodilo dete, ali kad sam izašla napolje videla sam puno policije",  priča jedna komšinica.

foto: Damir Dervišagić

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično postao član Fudbalskog kluba "Borac", a u 17 godini počeo je da trenira ultimat fajt. Poslednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

(Kurir.rs/Blic/Jovana Aleksić, A.Ž.A./Foto: Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...