PANČEVAC ČUDOM PREŽIVEO KIŠU METAKA: Maradona se probudio iz kome posle sačekuše u kojoj je IZREŠETAN S VELIKIM BROJEM PROJEKTILA!
Foto: Printscreen RTV Pančevo

24 sata posle napada

PANČEVAC ČUDOM PREŽIVEO KIŠU METAKA: Maradona se probudio iz kome posle sačekuše u kojoj je IZREŠETAN S VELIKIM BROJEM PROJEKTILA!

Crna Hronika -

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan u ponedeljak ujutru oko 7.30 sati ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, probudio se iz kome, objavio je večeras njegov kum Dalibor Milutinović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je ranjeni Jovanović van životne opasnosti, iako je bio pogođen sa nekoliko metaka.

foto: PrintScreen

- Ljudi da vam javim da se moj kum Maradona danas probudio. Najgore je prošlo. Sad kreće oporavak. Svestan je i u stabilnom stanju. Hvala svima koji su me zvali, nudili pomoć i pružali podršku. Zvali su me oni koji stvarno znaju ko je Maradona i kakvu dušu ima. Stotine poziva i poruka podrške mi govore ko je moj kum.

Čitajući mnoge komentare i glupe laži, shvatio sam da je nekima teško da zaključe da li je normalno da ujutru neko vodi dete u vrtić, ili je normalno da neko maskiran pravi sačekušu ispred vrtića. Najbitnije je da je on sad dobro i da ide ka boljem - napisao je Milutinović.

Jovanović i Milutinović, Foto: Facebook
Jovanović i Milutinović, Foto: Facebookfoto: PrintScreen

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila "mercedesa S klase" nije stigao. Nezvanično, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema rečima meštana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Nedavno je otvorio svoju menjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu, a navodno se poslednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

foto: Printscreen

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično postao član Fudbalskog kluba "Borac", a u 17 godini počeo je da trenira ultimat fajt. Poslednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track