PRIZNAO KRIVICU: Almir T. iz Sjenice se nagodio, osuđen na 4 godine zbog dilovanja marihuane
Foto: Zorana Jevtić

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru

PRIZNAO KRIVICU: Almir T. iz Sjenice se nagodio, osuđen na 4 godine zbog dilovanja marihuane

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Almirom T. iz Sjenice na osnovu kojeg je osuđen na četiri godine zatvora zbog dilovanja marihuane.

On je pred tužiocem priznao da je 29. aprila prodao gram marihuane H.B. iz Sjenice za 1.000 dinara i da je 395 grama te droge sakrivao u napuštenom objektu u toj opštini radi dalje prodaje, saznaje radio Sto plus.

On je priznao i da je tog dana u pomoćnom objektu, koji se nalazi u sklopu njegove porodične kuće, omogućio trojici Sjeničana da konzumiraju opojnu drogu.

Portparol tužilaštva Asmir Mehović kazao je da je za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga osuđen na tri godine i šest meseci zatvora, dok je za omogućavanje drugim licima uživanje opojnih droga na devet meseci nakon čega mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od četiri godine.

Sporazum o priznanju krivičnog dela prihvatio je i Viši sud tako da je presuda postala pravosnažna pa će biti upućen na izdržavanje kazne.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track