UŽAS U SMEDEREVU: Majka se drogirala i prostituisala pred decom, maloletnog sina terala da krade
Foto: Profimedia

tragično

UŽAS U SMEDEREVU: Majka se drogirala i prostituisala pred decom, maloletnog sina terala da krade

Crna Hronika -

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su A. N. (34), zbog sumnje da se pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala, a dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika!

Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade. Osim toga, protiv nje je policija podnela krivične prijave za zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog lica. Osumnjičena je uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

foto: Profimedia

A. N. je jedna od 36 osoba uhapšenih prethodnih dana u akciji MUP-a koja je bila usmerena na suzbijanje opšteg kriminaliteta. Osumnjičeni uhapšeni u tim akcijama terete se za krivična dela iznuda, nanošenje teških povreda, ugrožavanje sigurnosti, prinuda, proganjanje, zlostavljanje i mučenje, obljuba nad nemoćnim licem, obljuba nad detetom, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nedozvoljene polne radnje. Akcija je sprovedena u nizu gradova širom Srbije, od spomenutog Smedereva preko Zaječara, Kragujevca, Kikinde do Pančeva, Niša i Leskovca.

(Kurir.rs/Blic, M.J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track