IZREŠETAN MMA BORAC U PANČEVU: Pucao na Maradonu zbog posla oko kola?
Foto: Printscreen RTV Pančevo

Uhapšen napadač

IZREŠETAN MMA BORAC U PANČEVU: Pucao na Maradonu zbog posla oko kola?

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin V. M. (38) uhapšen je u noći između srede i četvrtka zbog sumnje da je pucao na MMA borca Vladimira Jovanovića Maradonu ispred vrtića u Pančevu.

Podsetimo, na Maradonu je ispaljeno više hitaca dok je vodio ćerkicu u vrtić. On je teško ranjen pao na beli automobil, a odatle je prebačen u Klinički centar gde je operisan.

foto: Damir Dervišagić

- V. M. u Srbiji nema dosije, ali se ispituje zbog čega je i da li je on pucao na Jovanovića. Navodno, sumnja se da su se dvojica sukobili u vezi sa preprodajom automobila i da je motiv napada. Međutim, ove sumnje se još ispituju - kaže naš izvor iz istrage.

Hapšenje muškaraca potvrdilo je pančevačko Više tužilaštvo.

- V. M. je uhapšen i po nalogu Višeg tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje - rečeno nam je u ovom tužilaštvu u Pančevu.

foto: Damir Dervišagić

Pucnjava se dogodila u ponedeljak u 7.30 časova. Nakon što je ostavio dete, ispred vrtića se zaustavio automobil iz koga je izašao napadač maskiran kapuljačom i u Jovanovića ispalio sedam hitaca. Kako je ranije potvrdio kum povređenog MMA borca, on se probudio iz kome i više se ne nalazi u životnoj opasnosti.

(Kurir.rs/J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track