SPREČEN POKUŠAJ KRIJUMČARENJA NA GRADINI: Rekli su da nemaju šta da prijave, a onda carinici krenuli u DETALJNU KONTROLU!
Foto: Uprava carina Srbije

PRONAŠLI VIŠE OD 30 NEPRIJAVLJENIH PUNJAČA

SPREČEN POKUŠAJ KRIJUMČARENJA NA GRADINI: Rekli su da nemaju šta da prijave, a onda carinici krenuli u DETALJNU KONTROLU!

Crna Hronika -

Carinici su, na prelazu Gradina, u saradnji sa graničnom policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja više od 30 punjača za telefone sa pripadajućim kablovima.

Prekršaj je otkriven 5. maja, kada je na red za kontrolu stigla "škoda oktavija" turskih registarskih oznaka kojom je državljanin Turske putovao iz svoje zemlje ka Nemačkoj, u društvu jednog saputnika, saopštila je Uprava carina.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da nose samo lične stvari.

foto: Uprava carina Srbije

Carinici su ipak odlučili da izvrše detaljan pregled tokom koga je potvrđeno da je njihova sumnja opravdana, jer je automobil bio pun neprijavljenih punjača.

Radi se o 32 stona punjača za telefone sa odgovarajućim kablovima koji su se nalazili među ličnim stvarima u gepeku, u prostoru za rezervnu gumu, na podu automobila između prednjih i zadnjih sedišta, kao i na samom zadnjem sedištu.

Nakon pregleda putnici su carinicima pokazali fakture za punjače i kablove koje glase na njihova imena, iz kojih se jasno vidi da su obojica odgovorna za neprijavljenu robu to jest za po 16 punjača i odgovarajućih kablova.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Uprava carina Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track