POŽAREVAC NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN: Šutirao trudnicu u stomak, pa gostima pijan na slavi pričao da je beba umrla na porođaju!
Foto: Dragana Udovičić, Fejsbuk

Stop nasilju!

POŽAREVAC NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN: Šutirao trudnicu u stomak, pa gostima pijan na slavi pričao da je beba umrla na porođaju!

Crna Hronika -

Policija uhapsila Nenada Bondarenka dan kasnije, dok je bio na slavi kod komšija. Gostima pijan pričao da mu je beba umrla na porođaju.

Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu. Od stravičnih povreda nesrećna žena je izgubila bebu i prebačena je u požarevačku bolnicu.

Kako nezvanično saznajemo, nasilje se dogodilo u subotu, u kući u kojoj žive vanbračni supružnici.

foto: Dragana Udovičić, Fejsbuk

- Nenad je Tatjanu šutirao u stomak. Dan kasnije, ona se javila lekaru s jakim bolovima i konstatovane su joj teške povrede stomaka. Urađen je carski rez, ali je izvađena beba bila mrtva. Od strašnih udaraca ženi je naprsla materica - kaže izvor Kurira upućen u istragu.

Proverom je utvrđeno da ova porodica ranije nije imala prijave za nasilje.

- Reč je o ljudima koji su lošijeg materijalnog stanja. Nenadu je određeno zadržavanje do 48 časova, a veštačenjima će biti utvrđeno da li je beba preminula zbog prebijanja ili je možda bilo nekih problema u razvoju ploda. On će biti saslušan danas u Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu - dodao je naš izvor iz istrage.

Meštani Beranja kažu da je Nenad uhapšen sutradan, dok je bio na komšijskoj slavi. - On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - kaže jedan komšija.

Naš sagovornik napominje da je Bondarenko i tog jutra otišao u prodavnicu, gde je takođe pričao da mu je dete umrlo.

- Rekao je prodavačici da uzme da popije nešto za pokoj duše njegovog deteta. Objasnio je da je njegovoj ženi pukao vodenjak, pa da je otišla u bolnicu i rodila mrtvorođenče - priča komšija.

Inače, Bondarenko je u selu kopao grobove i bio poznat kao alkoholičar, ali meštani tvrde da suprugu ranije nije tukao. - On je nju stalno zaključavao u kuću kad ode negde. Tanja nije bila psihički najbolje, pa se pričalo da po selu ide s mnogo muškaraca. Kad sam jednom došao da je pozovem, bio je otvoren prozor i ona mi je dobacila: "Skot me opet zaključao" - rekao nam je komšija.

(Kurir.rs /J. Rafailović - J. Ivić / Foto: Dragana Udovičić / Fejbuk)

Komšije tvrde Jedno dete im oduzeli

Nenadove i Tanjine komšije kažu da je njima jedno dete ranije oduzeto. - Čuli smo u prodavnici šta se dogodilo. Oni su pre nekoliko godina dobili dete, ali ga nisu doneli iz bolnice. Navodno, beba im je oduzeta jer nisu mogli da se staraju o njoj. Kako smo čuli, Tanja je u Beranje došla iz Malog Gradišta - kažu komšije i ističu da Tatjana ima dete iz prvog braka koje ne živi s njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track