U POŽAREVCU MUK, BEBA PREMINULA U STOMAKU: Tukao sam je, ali žao mi je što je dete umrlo
Foto: Dragana Udovičić, Fejsbuk

Bondarenko priznao da je šutirao trudnicu u devetom mesecu

U POŽAREVCU MUK, BEBA PREMINULA U STOMAKU: Tukao sam je, ali žao mi je što je dete umrlo

Crna Hronika -

Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu, koja je usled toga rodila mrtvu bebu, na saslušanju u policiji priznao je krivicu.

- On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao deteta jer nije imao nameru da mu naudi. Veštačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora - kaže naš izvor iz istrage.

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

- On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - ispričao je komšija.

Bondarenko je juče kasno popodne priveden na saslušanje u tužilaštvo u Požarevcu, nakon čega je doneta odluka o određivanju pritvora.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track