UŽAS U SUBOTICI: Uhapšen osumnjičeni za najstrašnije silovanje maloletnog deteta
Foto: Profimedia

hapšenje

UŽAS U SUBOTICI: Uhapšen osumnjičeni za najstrašnije silovanje maloletnog deteta

Crna Hronika -

U Subotici i okolini više osumnjičenih nasilnika je uhapšeno, a protiv više muških osoba su podnete krivične prijave, zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilja.

Policija je uhapsila T. S. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. On se sumnjiči da je obljubio maloletnog dečaka. Osumnjičeni T.S. je priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Nezvanično saznajemo, da se u ovom slučaju radi o užasnom nasilju nad maloletnim detetom.

Policija je u Subotici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv muškarca od 45. godina, osumnjičenog da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Osumnjičeni se tereti da je pred oštećenom, koju je prevezao taksi vozilom, skinuo pantalone i uhvatio je za ruku, nakon čega je ona pobegla.

Policija je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu i protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je pretio supruzi i gađao je stvarima iz kuće.

Na severu Bačke policija je u Kikindi uhapsila D.K. (1966), koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

D.K. se sumnjiči, da je grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja, vaspitanja i vršenja nadzora nad ponašanjem svog maloletnog deteta, o kojema je dužan da se stara, zapustio svog maloletnog sina koji je u prethodnom periodu više puta zatican kako „duva lepak“ na fudbalskom igralištu u Horgošu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Policija je u Kikindi uhapsila i S.M. (1998), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. On se sumnjiči da je u svojoj kući izvršio obljubu nad devojčicom, koju je upoznao preko društvenih mreža i namamio je u svoju kuću. Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija je takođe u Somboru uhapsila, M.N. (1981), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On je osumnjičen da je fizički maltretirao i tukao, u više navrata, bivšu suprugu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru.

Policija je u Subotici uhapsila N.P. (1977), zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On se sumnjiči da je pretio svojim roditeljima i isterao ih iz porodične kuće, a potom i napao interventnu patrolu policije koja je izašla na lice mesta. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

U više odvojenih akcija, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu. Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i napad na službeno lice.

(Kurir.rs/N.H./Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track