UŽAS U BEOGRADSKOJ BOLNICI: Otac napravio dete ćerki (14)?!
Foto: Profimedia

Zlostavljana devojka iz Leposavića došla u prestonicu

UŽAS U BEOGRADSKOJ BOLNICI: Otac napravio dete ćerki (14)?!

Crna Hronika -

Devojka (14) iz Leposavića, koja je u osmom mesecu trudnoće nakon što ju je godinama silovao otac R. M. (54), prebačena je u jednu beogradsku bolnicu. Tamo će se uraditi i DNK analiza koja će utvrditi da li joj je otac napravio dete, saznaje Kurir.

Po dolasku u prestonicu, tinejdžerka će biti podvrgnuta novim testovima.

- S obzirom na to da ona nije ranije išla kod lekara, biće joj obavljene sve analize, ali i genetska ispitivanja, jer je za silovanje osumnjičen njen otac. U Beogradu će biti obavljena i DNK analiza - kaže sagovornik Kurira. Ne isključuje se mogućnost da će joj u Beogradu biti potrebna pomoć neke hraniteljske porodice, pa se radi i na odabiru odgovarajućih hranitelja. - Ona će nakon porođaja verovatno ostati u nekoj porodici na teritoriji Srbije i neće se vraćati na Kosovo. Trenutno se traže adekvatni hranitelji koji će devojčici koja je torturu prolazila tri godine pomoći da prebrodi sve što je snašlo - naveo je naš izvor.

Podsetimo, nezapamćeno zlostavljanje otkriveno je početkom nedelje, kada je devojčica, koja je učenica sedmog razreda osnovne škole, trebalo da otputuje na ekskurziju. Pošto su svi đaci morali da prođu sistematski pregled, lekar je posumnjao da je ona u drugom stanju. Devojčica je u društvu oca upućena kod ginekologa, koji je utvrdio da je ona u osmom mesecu trudnoće.

- Dete je tamo reklo da je otac siluje duže vreme, pa je on uhapšen. U policiji je priznao delo, a u sredu je iz pritvora prebačen u istražni zatvor i juče je saslušan u tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana - dodao je izvor Kurira.

Ovaj stravičan slučaj koji je potresao Srbiju podsetio je na austrijskog monstruma Jozefa Fricla, koji je godinama silovao svoju ćerku i napravio joj sedmoro dece.

(Kurir.rs/J.Ivić/ Foto: Profimedia)

Neverica u Leposaviću

Komšije u šoku

Komšije iz naselja Pridvorica u kome je porodica živela i dalje su u šoku zbog hapšenja R. M. - Meštani su bukvalno zgroženi i samo se o tome priča u Leposaviću i okolini. Niko ne može da poveruje šta se dogodilo i da je dete godinama trpelo takvo zlostavljanje - kazale su komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track