HOROR U NIŠKOM NASELJU: Pozvonili mu na vrata i rekli da hoće da kupe stan, a onda je krenuo UŽAS! Nišlija se izbezumljen probudio u Urgentnom!
Foto: Kurir/M.S.

ISTRAGA U TOKU

HOROR U NIŠKOM NASELJU: Pozvonili mu na vrata i rekli da hoće da kupe stan, a onda je krenuo UŽAS! Nišlija se izbezumljen probudio u Urgentnom!

Crna Hronika -

S.Ð. (48) iz Niša zadobio je sinoć teške povrede glave, saopšteno je Kuriru u Hitnoj pomoci u Nišu.

On je u kontuzovanom stanju prebačen u Urgentni centar jer je zadobio prelom lobanje. Za sada se nezvanično sumnja da je napadnut u svom stanu u Gornjomatevačkoj ulici u niškom naselju Pantelej.

"On je hitno operisan zbog frakture lobanje. Prvo je bio na odeljenju za anesteziju, a sada je prebačen na Odeljenje neurohirurgije jer se bolje oseća posle operacije", rečeno nam je u Kliničkom centru u Nišu.

S.Ð. je teško povređen sinoć oko 20.30 sati kada ga je nepoznata osoba, udarila s leđa u glavu. U zdravstvenim ustanovama, ali ni u policiji nisu mogli da preciziraju čime je udaren kao ni da li je opljačkan.

On je prodavao stan tu, i često su dolazili neki kupci da gledaju prostor. Za sinoć se priča da su mu dvojica pozvonila na vrata, a oni su ga verovatno i napali, kaže jedan od komšija.

Druge komšije kažu da su čule jauk S.Ð.-a, ali dok su strčale niz stepenice da vide o čemu se radi, navodno napadači su pobegli.

Policija je saopštila da je obavljen uviđaj te da je o događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

(Kurir.rs/M.S./Foto: Damir Dervišagić, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LIKVIDACIJA UŽIVO: Ovako je izešetan Maradona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja