VLASNIK NIŠKE TAKSI SLUŽBE OGORČEN: Moj taksista je zadremao na stajalištu, a grupa mladića mu je uletela u kola i počela da divlja! A to nije prvi put...
Foto: AP/Ilustracija

Vozači u strahu

VLASNIK NIŠKE TAKSI SLUŽBE OGORČEN: Moj taksista je zadremao na stajalištu, a grupa mladića mu je uletela u kola i počela da divlja! A to nije prvi put...

Crna Hronika -

NIŠ - Mario Kitić, vlasnik niške taksi službe za koju radi taksista koji je noćas otet, opljačkan i pretučen, rekao je da je policija uhapsila trojicu mladića koji su počinili to delo.

foto: Dragan Kadić/Ilustracija

"Prilikom davanja izjave u policijskoj stanici, video sam mladiće koji su oteli mog taksistu", kazao je Kitić.

On je rekao da su mladići iskoristili to što je vozač zadremao u kolima na taksi stajalištu u centru grada i uleteli su mu u vozilo.

NEZAPAMĆENA DRAMA U NIŠU: 3 muškarca otela taksistu, pretukli ga i opljačkali pa pobegli!

"Maltretirali su ga i preplašili, ali ga srećom nisu teško povredili. Policija ih je pronašla pošto su nastavili da divljaju njegovim kolima", rekao je Kitić.

Prema njegovim rečima, taksisti u Nišu već duže vreme imaju problem s tim mladićima jer im upadaju u kola i pljačkaju ih.

foto: Profimedia

"Isti ti mladići su pre dve nedelje upali u kola jednog drugog mog taksiste i oteli mu tablet i telefon. Procenjena šteta tada je bila 35.000 dinara", rekao je Kitić.

On je kazao da su na meti maloletnika proteklih nedelja bili isključivo stariji taksisti.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Ilustracija/AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track