DOVEZAO SE SA PRIJATELJICOM DO SPLAVA, SPUSTIO STAKLO, A ONDA SU USLEDILI PUCNJI: Ubica vođe navijača Crvene Zvezde već 4 godine u bekstvu!
Foto: Dado Đilas

GODIŠNJICA LIKVIDACIJE Velibora Dunjića

DOVEZAO SE SA PRIJATELJICOM DO SPLAVA, SPUSTIO STAKLO, A ONDA SU USLEDILI PUCNJI: Ubica vođe navijača Crvene Zvezde već 4 godine u bekstvu!

Crna Hronika -

Vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić ubijen je na današnji dan pre tačno četiri godine ispred splava "Džimis" na Novom Beogradu.

Zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima, kada se Dunjić automobilom u kom je bio s prijateljicom Ninom Šobotom dovezao do splava.

Prema navodima optužnice Višeg tužilaštva u Beogradu, sa splava je izašao šef obezbeđenja Vladimir Đurović, navodno prišao kolima i kad je Dunjić spustio staklo, ispalio u njega sedam hitaca.

- Đurović je istog dana pobegao i za njim je raspisana poternica, dok je policija uhapsila osam osumnjičenih za pomaganje ubici. Četvorica od njih priznala su izvršenje krivičnog dela i sklopila sporazume s tužilaštvom, dok su na optuženičkoj klupi ostali Goran Knežević, Bojan Starovlah, Miloš Milosavljević i Vuk Musić - objašnjava sagovornik Kurira.

Suđenje optuženima, podsetimo, počelo je 2016, ali je većina suđenja odlagana i prvostepena presuda još uvek nije doneta.

(Kurir.rs/ J. Spasić/ Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track