KURIR SAZNAJE! EVO KAKO JE PAO AVION U ZEMUN POLJU: Devojka kopilot napravila je kobnu grešku i više nije bilo spasa... (KURIR TV)
Foto: Damir Dervišagić

nesreća

KURIR SAZNAJE! EVO KAKO JE PAO AVION U ZEMUN POLJU: Devojka kopilot napravila je kobnu grešku i više nije bilo spasa... (KURIR TV)

Crna Hronika -

Uzrok večerašnjeg pada sportskog aviona CH-601 Zenair u Zemun Polju najverovatnije je greška devojke, koja je bila kopilot u avionu, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama, avion je imao duple komande a devojka koja je sedela pored pilota verovatno je povukla palicu koju nije smela, nakon čega su izgubili kontrolu nad avionom.

Nažalost, iskusni pilot Goran Petrović (48) nije uspeo da spusti letelicu na pistu, već se avion srušio u obližnjoj njivi.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt pilota i devojke.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Kako nezvanično saznajemo devojka stara između 20 i 30 godina je zaljubljenica u letenje koja je često letela sa pilotima tog aerodroma.

Hitna pomoć je ranije potvrdila da je poziv stigao oko 19 časova, a nakon što nisu uspeli reanimaciju i konstatovali smrt, oni su napustili mesto nesreće.

Trenutno se na licu mesta nalazi policija, kao i prijatelji poginulog pilota.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track