UŽAS U LESKOVCU: Šestomesečna beba pala sa drugog sprata! NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

USTABILNOM STANJU

UŽAS U LESKOVCU: Šestomesečna beba pala sa drugog sprata! NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA

Crna Hronika -

LESKOVAC - Beba stara šest meseci, inače dete vlasnika turske fabrike „Džinsi Srbija“ Jasina Deniza, pala je danas oko podneva sa terase na drugom spratu njihovog porodičnog stana u centru Leskovca.

Beba koja je pala s terase u Leskovcu, van je životne opasnosti, a prilikom pada zadobila je naprslinu lobanje i nagnječenje rebara.

"Beba se sada oseća stabilno, nije životno ugrožena, ali povrede su ozbiljne. Celo telo je doživelo kontuziju jer je pala na beton. Sada trenutno spavka i reaguje lepo na bilo koji vid komunikcije. Malo se u maramici nakupilo vazduha, ali to nije opasno. Brine nas ova povreda baze lobanje, ali nije bilo obilnog krvarenja što je dobro. Iz minuta u minut se prati njeno zdravstveno stanje, a važno je da joj je sa plućima sve u redu - rekao je za Kurir prof. dr Radmilo Janković direktor Neurohirurške klinike za anesteziju gde je beba smešten

"Slika je bila veoma potresna. Svi smo potrešeni. U mojoj doktorskoj praksi se nikada nije desio ovakav slučaj. Mi smo reagovali po hitnom postupku i poslali bebu u prave ruke“, kratko je za juGmediu prokomentarisao direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Još nije poznato kako je došlo do nezgode.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Nebojša Mandić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track