NOVO SAZNANJE U SLUČAJU MARJANOVIĆ: Naloženo veštačenje male Jane!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

naložilo više javno tužilaštvo

NOVO SAZNANJE U SLUČAJU MARJANOVIĆ: Naloženo veštačenje male Jane!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se uradi veštačenje male Jane Marjanović, kako bi se utvrdilo da li je devojčica procesno sposobna, odnosno da li će moći da svedoči u procesu koji se vodi protiv njenog oca Zorana Marjanovića.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu vratio je u martu ove godine tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića i naložio da sasluša njegovu ćerku Janu, koja je bila na nasipu 2. aprila 2016. u vreme kad je, kako se sumnja, on ubio svoju suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović.

Inače, advokat Veljko Delibašić, inače jedna od Zoranovih branioca, izjavio je nedavno za Kurir da zakon dozvoljava da dete bude saslušano kao svedok.

Zakon apsolutno dozvoljava svim građanima da budu svedoci, s tim što nalaže organu postupka da bude obazriv prilikom ispitivanja takvih svedoka, odnosno da se uključi psiholog kako bi se dete zaštitilo i da ne bi doživelo traumu", objasnio je on tada.

Zoran Marjanović je optužen da je suprugu Jelenu ubio 2. aprila 2016. godine, a njeno telo pronađeno je dan kasnije, 3. aprila u kanalu u Borči.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Privatna Arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KURIR ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Mala Jana ostaje,Policija otišla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track