MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE KOD LOZNICE:  Godinama SILOVAO ženinu bratanicu, napravio joj dete, pa je vodio da ABORTIRA!
Foto: Shutterstock

UŽAS

MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE KOD LOZNICE: Godinama SILOVAO ženinu bratanicu, napravio joj dete, pa je vodio da ABORTIRA!

Crna Hronika -

Milutin I. (66) iz Lipničkog Šora kod Loznice uhapšen pod sumnjom da je bratanicu svoje supruge seksualno zlostavljao od njene 15. godine. Bolesnik naterao i njenog rođenog brata da je siluje

Milutin I. (66) iz Lipničkog Šora kod Loznice uhapšen je pod sumnjom da je godinama silovao ženinu bratanicu. Zločinac je devojku prvi put napastvovao kad je imala 15 godina, i nedugo potom je zatrudnela, ali ju je teča manijak odveo kod lekara da abortira.

Za monstruozni slučaj saznalo se kad je devojka krajem prošle nedelje smogla snage i hrabrosti i prijavila Milutina I. lozničkoj policiji. Kako je navela, teča ju je prvi put zlostavljao u kući u kojoj živi s roditeljima i braćom u Jadranskoj Lešnici 2014. godine.

Pretio da će je zaklati

- Tog dana bili smo sami u kuhinji kad mi je teča rekao da sam kurva i počeo da se skida. Prišao mi je i kao komad mesa bacio me na krevet. Opirala sam se koliko sam mogla, a on me je zverski ošamario i uhvatio za kosu. Niz usne mi se slivala dugačka bala pljuvačke i krvi, ali on nije stao. Uhvatio se za polni organ, legao na mene i počeo da me siluje. Vrištala sam, plakala i zvala u pomoć, ali nije vredelo. Nekoliko minuta nakon toga ustao je i otišao - ispričala je devojka policiji.

Kako je navela, silovanje se ponovo dogodilo još nekoliko puta.

- Jednom je to bilo u šumi kad smo se vraćali iz Beograda, zatim u šumi u Lipničkom Šoru, a onda i nekoliko puta u mojoj i njegovoj kući. Kad sam bila osmi razred, posle jednog silovanja sam zatrudnela. Nisam imala izbora, pa sam morala njemu da se požalim. Odvezao me je kod doktora u Loznicu i izvršen je abortus - ispričala je žrtva.

Ona je policajcima rekla da nije smela ranije da prijavi teču jer joj je sve vreme pretio da će joj oca i majku poslati u ludnicu na lečenje, a braću i nju u dom za nezbrinutu decu. Takođe, govorio joj je da će je zaklati ako nekom kažem šta joj radi. Ipak, najstrašnije zlostavljanje dogodilo se sredinom prošle godine.

Pušten na slobodu

- Milutin je mene i brata posle Ilindana dovezao kući. Bratu je rekao da me siluje, što je on isprva odbio. Teča mu je potom naglasio da mora i počeo je da me skida. Onda su se njih dvojica skinuli. Teča me je oborio na krevet i držao me za ruke dok me je brat silovao. Nakon toga, brat me više nije napastvovao, ali mi je rekao da je sve to normalno i da treba da slušam Milutina. Teča me je poslednji put silovao 7. maja u njegovoj kući - ispričala je u policiji žrtva stravičnog zlostavljanja, koja je u međuvremenu prebačena u Sigurnu kuću.

Nakon njene prijave policija je uhapsila Milutina I., ali je on nakon saslušanja u tužilaštvu pušten da se brani sa slobode (?!). Naime, iako je tužilac tražio da mu se odredi pritvor, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Šapcu izrekao mu je meru zabrane prilaska oštećenoj.

Iskoristio njeno stanje Žrtva ometena u razvoju

Kako navodi izvor Kurira, Milutin je devojčicu iskorišćavao zbog njenog zdravstvenog stanja. - Dobro je znao da je dete ometeno u razvoju, da su joj majka i stariji brat psihički bolesnici, a otac teški alkoholičar. Znao je da može lako da manipuliše devojčicom i zato ju je iskoristio - tvrdi izvor Kurira.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track