ALBANAC IZBO SRPKINJU NASRED ULICE: Skupili se na ručku, posvađali se oko unuka, a onda je on zgrabio nož!
Foto: Nebojša Mandić

Zločin u glavnom gradu Austrije

ALBANAC IZBO SRPKINJU NASRED ULICE: Skupili se na ručku, posvađali se oko unuka, a onda je on zgrabio nož!

Crna Hronika -

Kosovski Albanac Brahim R. (67) uhapšen je zbog sumnje da je izbo nasmrt svoju suprugu Dragicu E. (59), s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici. Ubistvo se dogodilo u nedelju na ulici u Beču, kada je trebalo da se okupe na ručku.

Neposredno pre ručka u glavnom gradu Austrije došlo je do svađe među supružnicima oko unuka, pa je Dragica decu poslala kod svoje majke.

- Rođaci koji su se tu zadesili pokušali su da smire situaciju, ali se Brahim razbesneo, dograbio nož i pojurio ženu. Ona je izletela na ulicu kako bi se spasla, ali ju je on tamo sustigao i izbo ispred prolaznika - prenose austrijski mediji.

Navodno, okupljeni prolaznici, među kojima je bio i Kamil K. (19) sa prijateljima, pokušali su da zaštite nesrećnu ženu.

- Muškarac je nekoliko puta zabo veliki kuhinjski nož u žrtvu. Gađali smo ga i pokušavali da sprečimo, a kada je pokušao da pobegne, savladali smo ga - objasnio je Kamil K. medijima.

Brahim je uhapšen i saslušan u policiji, gde je izjavio da je samo želeo da preda dokumenta za razvod i da nije imao nameru da ubije Dragicu. Međutim, porodica ubijene smatra da to nije tačno jer je on i ranije, navodno, pretio nesrećnoj ženi i pratio je.

- On je već bio osuđen zbog ubistva, a upoznali su se u švajcarskom zatvoru. Iako smo je odvraćali od veze sa njim, na kraju se ipak udala. Dan pre ubistva je rekla: "On će me uskoro ubiti" - rekli su okupljeni rođaci nesrećne Dragice. E.

(Kurir.rs/J. I./ Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track