DETALJI UBISTVA OGNJENA ŽANIĆA Navijač Rada sakrio nešto ispod auta na parkingu, samo minut kasnije u njega su ispaljena 3 hica
Foto: Kurir

DETALJI UBISTVA OGNJENA ŽANIĆA Navijač Rada sakrio nešto ispod auta na parkingu, samo minut kasnije u njega su ispaljena 3 hica

Crna Hronika -


Ognjen Žanić (28), koji je upucan u Radničkoj 54 na Čukarici navodno je, kako saznajemo, nekoliko trenutaka pre krvavog obračuna, ostavio nešto ispod leve felne na automobilu na parkingu. Minut kasnije, usledili su pucnji.

- Policija nam je pokucala na vrata jer su verovatno preko registarske tablice saznali čiji je auto i rekli su nam da će ga odneti na pregled. Ja sam, naravno, protiv toga - rekao je vlasnik spornog automobila.

Navijaču Rada (28) na Čukarici u stomak ispaljeno nekoliko metaka, lekari mu se bore za život

Automobil jedini na parkingu ima ceradu, pa, ako ga je ranjeni mladić slučajno odabrao, uradio je to verovatno baš zato što je pokriven.

foto: Kurir

- Samo 10 minuta pre pucnjave, sedela sam sa komšinicom ispred zgrade na klupi i nismo ništa videle - kaže supruga vlasnika automobila.

Kako smo ranije saznali, Ognjen Žanić . je navijač Rada i njega je napao navijač iz suparničkog klana.

Pucnjava se dogodila oko 21.30 ispred ulaza u stambenu zgradu, za napadačem se intenzivno traga, a Ognjen Žanić je u Urgentnom centru podlegao povredama.

Telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRVAVI OBRAČUN NA ČUKARICI: Muškarac upucan u Radničkoj, u toku borba za njegov život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track