UBIJENI VLASNIK PERIONICE KUM LUKE BOJOVIĆA: Miloradović bio član Lukinog klana, atentatoru na Beka pozajmio 35.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

prošlost

UBIJENI VLASNIK PERIONICE KUM LUKE BOJOVIĆA: Miloradović bio član Lukinog klana, atentatoru na Beka pozajmio 35.000 evra!

Crna Hronika -

Vlasnik auto-perionice Dragoslav Miloradović, koji je večeras ubijen na Karaburmi, ranije je optuživan za nelegalno posedovanje oružja, a poznat je kao kum Luke Bojovića i dugogodišnji član njegove kriminalne grupe koja je brojala 13 osoba.

Bojović je od ranije poznat pravosudnim organima, a prema istraživanju koje je pre šest godina objavio CINS, Dragoslav Miloradović je pomagao Bojoviću u pojedinim kriminalnim radnjama.

foto: Damir Dervišagić

Prema policijskim podacima, Ivan Adrovac, suprug Maje Adrovac, osumnjičene za saučesništvo u pokušaju ubistva Milana Beka, je 2011. pozajmio 35.000 evra jednom članu klana, i to upravo preko Dragoslava Miloradovića.

Kada je presudom Prvog opštinskog suda, Luka Bojović oslobođen optužbe koja ga je teretila za dva krivična dela falsifikovanja javne isprave, na presudi je spomenut i Miloradović, koji je oslobođen optužbe da je Bojoviću pomogao u izvršenju ta dva dela, dok je za nedozvoljeno posedovanje jednog pištolja osuđen uslovno, i to šest meseci zatvora s rokom provere od tri godine.

Inače, ljudi koji žive u blizini perionice, a koji su se nakon pucnjave u velikom broju okupili na mestu ubistva, za ubijenog Miloradovića imaju samo reči hvale:

- Uvek je bio fer i korektan prema ljudima iz komšiluka. Poštovao nas je, uvek bi se lepo javio u prolazu - kaže za Kurir jedan od žitelja Karaburme.

Inače, Miloradović je bio porodičan čovek i iza sebe je ostavio dvogodišnje dete.

foto: Damir Dervišagić

Miloradović je ubijen večeras kada su dvojica muškaraca na motoru oko 20.30 ispalila u njega smrtonosne hice.

Ubistvo se dogodilo na Karburmi na uglu ulica Višnjičke i Vojvode Micka. Miloradović se srušio pored crvenog automobila marke reno klio, nedaleko od mesta na kojem je upucan.

Kako Kurir saznaje, Miloradović je bio suvlasnik auto-perionice sa Nikolom Bojovićem, ubijenim bratom vođe "zemunaca" Luke Bojovića!

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZREŠETAN VLASNIK AUTOPERIONICE NA KARABURMI: Ubice ispalile smrtonosne rafale sa motora, a onda umakli ka Pančevačkom mostu! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track