Najnovije vesti

ANĐELKA I MARIJA PRVE STIGLE NA MESTO ZLOČINA: Majka i sestra Luke Bojovića u šoku, Milorad im je bio zaštitnik i brinuo je o njima!
Foto: Damir Dervišagić

ubijen naočigled nevenčane supruge

ANĐELKA I MARIJA PRVE STIGLE NA MESTO ZLOČINA: Majka i sestra Luke Bojovića u šoku, Milorad im je bio zaštitnik i brinuo je o njima!

Crna Hronika

BEOGRAD - Dvojica nepoznatih muškaraca na motoru su u ponedeljak oko 20.30 sati ubila Dragoslava Miloradovića (43) ispred njegove samouslužne autoperionice na Karaburmi. Potom su pobegli sa mesta zločina.

Miloradović je inače kum Luke Bojovića i na mesto ubistva prvo su stigle Anđelka i Marija Bojović, majka i sestra Luke Bojovića.

"Ubijeni Miloradović bio je kum porodice i ostao je odan prijatelj Luki i njegovoj porodici čak i posle njegovog hapšenja u Španiji. Bio je uz njih i brinuo o njima, naročito od kako je Nikola ubijen, a Vuk Bojović preminuo. Nikolino ubistvo teško mu je palo", kaže sagovornik Kurira.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, nepoznati napadači na motoru ubili su Miloradovića oko 20.30 sati, naočigled njegove supruge. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje dovezli su se neposredno pre zločina "mercedesom" do lokala i seli na klupu.

"Nevenčana supruga ubijenog ispričala je da su sedeli na klupi i da je Dragoslav čitao vesti na telefonu, kada su naišla dvojica muškaraca na motoru. Jedan je sišao, sa pištoljem u ruci krenuo prema njima i gotovo odmah počeo da puca. Ubijeni je pokušao da pobegne, ali je teško ranjen pao, a napadač je prišao i nastavio da puca u njega", navodi izvor Kurira iz istrage.

Prema njegovim rečima, supruga ubijenog Miloradovića, bila je u šoku.

"Pucao je hladnokrvno. Ubio bi i mene da me radnik iz perionice nije povukao iza kućice", ispričala je ona.

Ubice, za koje se sumnja da su profesionalci, kako saznajemo, odvezli su se u pravcu grada, a ne kako se verovalo, prema Pančevu.

foto: Damir Dervišagić

"Motor za koji se veruje da je korišćen u likvidaciji pronađen je zapaljen u Zvezdarskoj šumi. On je dopremljen iz inostranstva i na njemu su bile ukradene tablice", dodaje sagovornik iz istrage.

On navodi da postoje dve verzije, prema jednoj su ubice imale pomagača koji je čekao u blizini perionice i dao signal egzekutorima, dok su prema drugoj ubice pratile Dragoslava i njegovu suprugu.

(Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...