Najnovije vesti

HTEO JE DA ISPADNE FRAJER, DRUGOVI SU GA NAGOVORILI, A NIKO OD NJIH NIJE DOŠAO U BOLNICU: Evo šta kaže otac maloletnika iz Vrbasa koji je pao sa bandere na beton (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printskrin

HTEO JE DA ISPADNE FRAJER, DRUGOVI SU GA NAGOVORILI, A NIKO OD NJIH NIJE DOŠAO U BOLNICU: Evo šta kaže otac maloletnika iz Vrbasa koji je pao sa bandere na beton (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika

Na užasavajućem snimku koji su Vrbašani okačili na Fejsbuk vidi se maloletni M.D. koji visi sa bandere i ljulja se, a posle neuspelog pokušaja da se odbaci u vodu pada na beton sa visine od oko 6 metara. 

Tinejdžer je zadobio prelom ruke i noge kada je u četvrtak pao sa bandere na koju se popeo da bi skočio u Veliki bački kanal u Vrbasu.

Na snimku se čuju i njegovi drugovi, koji su ceo događaj i snimili, kako ga ohrabruju "da se odbaci i skoči" 

Iako se, po prirodi pada olako moglo zaključiti da je dečak u najmanju ruku slomio kičmu, M. D. je ipak prošao sa dva preloma.

- Povređeni dečak nalazi se na odeljenju ortopedije, s teškim telesnim pvoredama u vidu preloma ruke i noge - kažu za u Opštoj bolnici u Vrbasu.

Otac maloletnog M.D. Rajko D. kaže da je njegov sin pokušao da ispadne frajer u društvu i da ga je to skupo koštalo.

- Moj sin ima prelome leve ruke i desne noge i u bolnici je u Vrbasu. Bio je na odeljenju intezivne nege, ali sada je svestan i dobro i nalazi se na odeljenju bolnice. Posetili smo ga jutros - rekao je  otac maloletnika i dodao da mse nada da njegov sin više neće praviti takve gluposti.

- Drugovi su ga nagovorili na to, a on je hteo da ispadne frajer. Valjda zna šta je uradio, da je pogrešio i nadam se da neće više praviti takve gluposti - kazao je otac tinejdžera M. D. koji će tek za mesec dana napuniti 16 godina i koj je do sada išao u Kulu u školu, ali će se od nove školske godine vratiti u Vrbas.

Drugovi koji su mladića nagovorili da skoči, prema njegovim rečima, nisu posetili M. D. u bolnici.

- U posetu mu je došao samo drug Ignjat, dok se deca koja su navijala da moj sin skoči, nisu ni pojavila - zaključio je otac povređenog maloletnika.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...