VATROGASCI SEKLI AUTO SMRTI: Žena ostala na mestu mrtva, profesor Univerziteta je bio svestan, ali je podlegao povredama! Evo zašto je POGINULO TROJE LJUDI!
Foto: Marina Lopičić

STRAVA KOD OVČE

VATROGASCI SEKLI AUTO SMRTI: Žena ostala na mestu mrtva, profesor Univerziteta je bio svestan, ali je podlegao povredama! Evo zašto je POGINULO TROJE LJUDI!

Crna Hronika -

U stravičnom udesu stradale dve žene iz "opel korse" i vozač "dačije". Nesreća se dogodila na raskrsnici jer je jedan od automobila prošao na crveno

Zoran Zorić, profesor na Fakultetu veterinarske medicine, Milenka V. i Nevenka B. poginuli su, a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9 časova na Ovčanskom putu b. b. U udesu su učestvovali "opel korsa", "dačija logan" i "fijat stilo", a prema prvim informacijama, sudar se dogodio kada je "korsa" bočno udarila u druga dva vozila.

foto: Marina Lopičić

- Milenka V. se sa još dve starije žene nalazila u "korsi" koja se kretala iz pravca Pančeva ka Zrenjaninu i kada je prošla kroz raskrsnicu, bočno je udarila u "dačiju" koja je išla iz pravca Ovče i "fijat" koji se kretao iz smera Zrenjaninskog puta - objašnjava izvor sa uviđaja.

Prošli kroz crveno

Sumnja se da je neki od automobila prošao kroz crveno svetlo i tako izazvao težak sudar, što će utvrditi istraga.

- Automobili su se međusobno izudarali, a najbolje je prošao vozač "fijata", koji je imao samo lakše povrede i svojim automobilom je nakon zbirnjavanja otišao sa mesta nesreće. Takvu sreću, nažalost, nisu imali ostali učesnici, jer je troje od njih zadobilo teške povrede, a dvoje je tokom dana preminulo u bolnici - priča sagovornik Kurira.

foto: Marina Lopičić

Kako saznajemo, tri ekipe Hitne pomoći koje su pozvali očevici odmah su prevezle na reanimaciju vozača "dačije", vozača "korse" i još jednu putnicu iz tog auta. Povređeni su u veoma teškom stanju smešteni na intenzivnu negu, ali su Nevenka B. i profesor Zorić. umrli u bolnici.

Poginuli profesor Zoran Zorić
Poginuli profesor Zoran Zorićfoto: Privatna Arhiva

- Milenka V., koja je bila suvozač u "korsi", na mestu je ostala mrtva, a automobil je bio toliko zgužvan da lekari nisu mogli da dođu do nje. Pozvali su vatrogasce, koji su isekli lim i pomogli da se putnici iznesu iz vozila. Nažalost, kada je nesrećna žena izvađena, mogli su samo da konstatuju njenu smrt. Nevenka B., koja je bila vozač, preminula je u bolnici. Vozač "dačije" Zoran Zorić jedini je bio svestan i komunikativan po dolasku lekarskih ekipa, ali je, nažalost, i on ubrzo preminuo - dodao je naš izvor.

foto: Marina Lopičić

Vraćali se sa buvljaka

Prizor na mestu nesreće bio je jeziv.

- Uviđaj je trajao satima, a svuda po putu bile su razbacane stvari putnika, među kojima su bile putne torbe i peškiri, pa se sumnja da su se vraćali sa buvljaka u Pančevu. Staklo i delovi automobila koji su se nalazili u svih šest traka veoma brzo su počišćeni da bi se saobraćaj normalizovao. Inače, ovo mesto je poznato po nesrećama jer ljudi tu razvijaju velike brzine i često se dešavaju udesi - kazao je naš sagovornik.

Udes na istom putu Čoveka pregazio autobus

Pre nekoliko meseci na Ovčanskom putu nastradao je pedesetdvogodišnji muškarac, kada ga je u večernjim časovima pregazio autobusa. Vozač je vrlo brzo identifikovan i priveden.

(Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto:Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TRAGEDIJA NA OVČANSKOM PUTU: Sudarila se 3 vozila, žena ostala na mestu mrtva, (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track