SAČEKUŠA NA PETLOVOM BRDU: Izrešetan član Žapčevog klana?! Napadač ga čekao iza garaže
Foto: Dragana Udovičić

Pucnjava

SAČEKUŠA NA PETLOVOM BRDU: Izrešetan član Žapčevog klana?! Napadač ga čekao iza garaže

Crna Hronika -

Miloš Knežević (28) teško je povređen sinoć, kada je na njega zasad nepoznata osoba ispalila pet hica iz pištolja na Petlovom brdu.

Knežević je sa više prostrelnih rana u donjem delu tela privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar, a nakon stabilizacije stanja smešten je na Kliniku za urologiju.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je Kneževića napadač sačekao ispred zgrade u kojoj navodno žive njegovi rođaci, a pretpostavlja se da su motiv napada neraščićeni računi vezani za ilegalne poslove.

- Pretpostavlja se da je Knežević izašao iz svog automobila i krenuo u zgradu, i da ga je napadač čekao nedaleko odatle, na putiću iza garaža. Ranjeni je poznat policiji odranije, a pre nekoliko godina bio je hapšen zbog sumnje da je bio jedan od šefova podgrupe koju je predvodio Dejan Ivković Žabac - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor i dodao da je ranjeni Knežević imao rane u stomaku, na preponi i nozi.

Naime, krajem 2011. godine u policijskoj operaciji "Drakon" uhapšeno je 15 članova dorćolskog klana za koje se sumnjalo da su drogom snabdevali širi centar Beograda.

Tada je zaplenjeno oko 3,5 kilograma opojnih droga, a otkriveni su stanovi - štekovi, po dva u centru grada i Žarkovu i jedan u Zemunu.

(Kurir.rs /J. Rafailović, Foto: D. Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track