POLICIJSKI EKSPERT MARKO NICOVIĆ UVEREN: Jelenu je ubio moćan političar! Finansirao je, a kad ga je otkačila, rešio da se OSVETI!
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

Ubistvo pevačice na nasipu u Borči još nije rasvetljeno

POLICIJSKI EKSPERT MARKO NICOVIĆ UVEREN: Jelenu je ubio moćan političar! Finansirao je, a kad ga je otkačila, rešio da se OSVETI!

Crna Hronika -

Jelenu Marjanović (33), pevačicu "Granda", ubio je verovatno uticajni političar, koji je finansirao njenu karijeru, smatra policijski ekspert Marko Nicović.

Nekadašnji načelnik Uprave za suzbijanje kriminaliteta beogradskog MUP navodi da je taj političar verovatno bio njen sponzor, a da je odlučio da je ubije, kada je htela da ga se reši.

foto: Marina Lopičić

- Sponzor je mogao da bude samo neko moćan i sa dubokim džepom. Taj je morao da ima mesečnu platu najmanje 10.000 evra kako bi finansirao njen proboj na estradi. Međutim, kada je Jeleni bilo svega dosta i kada je odlučila da ga napusti, on je rešio da je ućutka - tvrdi Nicović.

On ističe da je Jelena, najverovatnije, našla drugog sponzora, zbog čega je političar bio besan.

BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE ŠOKIRAO IZJAVOM: Jelenu je ubio MOĆNIK koji ju je lansirao u zvezde, bila je njegova ZLATNA KOKA! Zoran je znao ali je ćutao

- Ona je pristala na tu saradnju zbog obostrane koristi i njen suprug je znao za njega. Moguće je i da im je u kuću dolazio. Oboma je poslovni interes bio vrlo bitan, ali njemu je prekipelo kada je našla drugog finansijera - ističe Nicović.

foto: Privantna arhiva

Naglašava da je saradnja podrazumevala plaćanje njenih gostovanja, skupe garderobe, šminke i svega ostalog.

- Ona za to nije imala dovoljno para, ali je trpela sve zbog uspeha. Kada je pukla tikva, moguće je da je on angažovao nekog klinca da je ubije za nekoliko hiljada evra - navodi on.

POJAVIO SE NOVI SVEDOK UBISTVA: Jelena Marjanović je ubijena u kombiju?! Vozilo bilo parkirano u dvorištu kuće

Nicović ne isključuje i verziju da su Jelenini sponzori, koji su u njoj prepoznali potencijal, bili iz sveta biznisa i estrade.

foto: Dragana Udovičić

- Ona je bila pevačica iz prigradskog naselja, a zna se da za estradni vrh treba dosta da se ulaže. Njen suprug i porodica su je podržavali u tome i ćutali su jer je počela da zarađuje dosta novca -kaže Nicović, koji ne može da precizira gde je Jelena ubijena.

(Kurir.rs/Alo/Danica Ćuruvija/Foto: Dado Đilas, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja