EVO ZAŠTO JE GRUJIĆ UZEO SA STOLA NJIHOV PIŠTOLJ I ZAPUCAO: Staniša mu se podsmevao, a posle OVIH REČI PUK`O MU JE FILM! Oteo mu je oružje, a onda je ZAPRAŠTALO!
Foto: Dragana Udovičić

dečja svađa završila u krvi

EVO ZAŠTO JE GRUJIĆ UZEO SA STOLA NJIHOV PIŠTOLJ I ZAPUCAO: Staniša mu se podsmevao, a posle OVIH REČI PUK`O MU JE FILM! Oteo mu je oružje, a onda je ZAPRAŠTALO!

Crna Hronika -

Pucnjavi u stanu u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu prethodila je drama, koja se pretvorila u žestoku svađu, posle koje je Zoranu Grujiću (49), kako je rekao u tužilaštvu, pao mrak na oči! Krvavi incident dogodio se u nedelju veče oko 21.30, a prehodilo mu je zlostavljanje deteta!

Zoran Grujić je, podsetimo, lakše ranio Stanišu J. i njegovu suprugu Katarinu! Incident se dogodio kada je Grujić, inače fudbalski menadžer, saznao da je jedanaestogodišnji sin komšija pokušao u žbunju pored parkića u kom su se igrala deca da siluje njegovog pet godina mlađeg mališana, posle čega je došao u stan Staniše J... Kako Kurir saznaje, menadžer je pucao u stanju afekta, posle, kako je rekao, "podsmeha od strane ranjenih supružnika".

foto: Dragana Udovičić

Jedan od ljudi iz kraja ispričao je reporterima Kurira da su se Zoranu podsmevali.

- Navodno su mu ponudili 1.000 dinara da sve zaborave i da ne zovu policiju, a onda su počeli da smeju, zbijaju šale i govore kako će sada svi da postanu poznati i da završe u novinama. Ocu dečaka tada je pao mrak na oči i pucao je noge Staniši J., ali je metak pogodio i njegovu suprugu Katarinu - prepričava sagovornik Kurira šta se dogodilo u stanu na Novom Beogradu.

Zanimljivo je to da je Zoran otkrio da pištolj pripada Staniši J. Naš izvor navodi da Grujić ispričao tužiocu da mu je "prekipelo" kada je video da se Staniša posle tako strašne stvari podsmeva njegovom detetu i da je želeo da mu nanese bol.

foto: Dragana Udovičić

- Navodno je otac, čim je ušao, rekao: "Pa šta ćemo sada, deca se malo igrala". Na insistiranje okrivljenog, kako je ispričao, Staniša J. je uzeo telefon da pozove policiju da prijave šta se dogodilo. Međutim, Staniša ga je opsovao i rekao: "Kad tako hoćeš, svi ćemo da završimo u novinama, pa će dete da ti bude obeleženo" Nisam video u kom trenutku je on ostavio pištolj na stolu. Video sam oružje na stolu alli nisam video u kom trenutku ga je ostavio. Poželeo sam da oseti bol koji sam ja osećao. Nikada pre u životu nisam držao oružje u rukama. Nisam znao ni da li je napunjen ili ne. Ispalio sam dva hica tom čoveku u noge, mislio sam da sam ranio samo njega, nisam znao da je i žena pogođena - ispričao je navodno Zoran Grujić na saslušanju.

Prema saznanjima iz istrage, on je rekao da je potom izašao iz stana komšija, bacio pištolj u prvi kontejner a potom otišao kući.

- Poljubio sam suprugu i decu, otišao kod prijatelja i u ponedeljak se predao policiji - ispričao je navodno Grujić na saslušanju.

EKSKLUZIVNO U SUTRAŠNJEM KURIRU pročitajte sve detalje drame u Ulici Goce Delčeva, posle koje je fudbalski menadžer Zoran Grujić pucao u noge Staniši J. i njegovoj supruzi Katarini.

foto: Kurir

(Kurir.rs/J. Rafailović - J. Spasić Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track