SILOVAO MI JE DETE, NJEGOV TATA MI SE SMEJAO! Pao mi je MRAK na oči kad sam video krv na gaćama sina, a onda SAM PUCAO! Detalji drame u Goce Delčeva
Foto: Shutterstock

Ekskluzivno! SASLUŠAN otac dečaka silovanog na igralištu

SILOVAO MI JE DETE, NJEGOV TATA MI SE SMEJAO! Pao mi je MRAK na oči kad sam video krv na gaćama sina, a onda SAM PUCAO! Detalji drame u Goce Delčeva

Crna Hronika -

Pao mi je mrak na oči! Sin mi je ispričao šta se dogodilo, ali koliko je ozbiljno, shvatio sam tek kada je skinuo gaće i kada sam video krv na njima. Tada sam poludeo.

Ovako je, kako Kurir nezvanično saznaje, fudbalski menadžer Zoran Grujić ispričao šta je prethodilo incidentu u stanu na Novom Beogradu, tokom kog je u nedelju uveče lakše ranio Stanišu J. i njegovu suprugu Katarinu.

Povrede na anusu

Grujić je, kako naš izvor otkriva, priznao da je pucao iz pištolja, ali je detaljno objasnio da oružje nije njegovo, već da ga je uzeo sa stola supružnika u čiji je stan došao.

Kako je Kurir pisao, incident se dogodio kada je fudbalski menadžer saznao da je jedanaestogodišnji komšijin sin pokušao da u žbunju pored parkića u kom su se igrala deca siluje njegovog pet godina mlađeg mališana. Nakon što je od doktora saznao da mu sin ima povrede na anusu, otišao je u stan dečaka koji ga je napao. Tamo je zatekao samo majku i baku dečaka.

- On je ispričao da je majka jedanaestogodišnjaka pozvala supruga da dođe da svi porazgovaraju. Međutim, navodno je otac, čim je ušao, rekao: „Pa šta ćemo sada, deca se malo igrala.“ Na insistiranje okrivljenog, kako je ispričao, Staniša J. je uzeo telefon da pozove policiju da prijave šta se dogodilo. Međutim, Staniša ga je tada opsovao i rekao: „Kad tako hoćeš, svi ćemo da završimo u novinama, pa će dete da ti bude obeleženo“ - otkriva izvor Kurira šta je otac seksualno zlostavljenog dečaka ispričao na saslušanju u tužilaštvu.

foto: Dragana Udovičić

Ispalio dva hica

Naš izvor navodi da je Zoran Grujić objasnio da mu je tada prekipelo i da je tada želeo da čoveku koji se ismeva njegovom detetu posle tako strašne stvari nanese bol.

- Nisam video u kom trenutku je Staniša ostavio pištolj na stolu. Video sam oružje i u tom trenutku sam samo želeo da oseti bol koji sam ja osećao. Nikada pre u životu nisam držao oružje u rukama. Nisam znao ni da li je napunjen ili ne. Ispalio sam dva hica tom čoveku u noge, mislio sam da sam ranio samo njega, nisam znao da je i žena pogođena - ispričao je navodno Zoran Grujić na saslušanju.

foto: Kurir

Prema saznanjima iz istrage, on je rekao da je potom izašao iz stana komšija, bacio pištolj u prvi kontejner, a potom otišao kući.

- Poljubio sam suprugu i decu, otišao kod prijatelja i u ponedeljak se predao policiji - ispričao je navodno Grujić na saslušanju.

Otac pušten na slobodu

NIKOG NE ZANIMA ŠTA SE DOGODILO DETETU

Posle saslušanja, Viši sud nije odredio pritvor Zoranu Grujiću, već mu je izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa porodicom koja je oštećena u postupku, potvrdio je za Kurir njegov branilac, advokat Momčilo Minić, i naveo da se njegovom klijentu na teret stavlja nelegalno nošenje oružja, kao i izazivanje opšte opasnosti.

- Iznenađen sam što nikog nije zanimalo da u istrazi utvrdi čije je zapravo oružje, niti u predmetu postoji ijedan dokaz koji ukazuje na to zbog čega se sve ovo dogodilo - kaže Minić.

Nisu se poznavali

KOMŠIJU VIĐAO U UNIFORMI

Zoran Grujić, kako saznajemo, ispričao je na saslušanju da čoveka kog je ranio u nedelju nije poznavao odranije, ali da ga je viđao u kraju u kom žive.

- Rekao je da mu se čini da je komšiju u kog je pucao viđao u uniformi i da je zbog toga bio ubeđen da je pištolj koji je dohvatio sa stola bio službeno oružje - kaže izvor Kurira iz istrage.

ČINJENICE

NIJE ODGOVORAN

  • Otac je pucao u komšiju čiji je sin pokušao da siluje njegovo dete
  • Šestogodišnjaku je tokom lekarskog pregleda utvrđena povreda anusa
  • Dečak koji je zlostavljao drugog dečaka ima 11 godina i nije krivično odgovoran po zakonu, krivično bi mogli da odgovaraju samo njegovi roditelji ukoliko se utvrdi da su ga zapustili ili zanemarili
foto: Kurir

Kurir / Jelena Spasić

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track