NASTAVLJENA SERIJA UBISTAVA U SRBIJI: Izrešetan kik-bokser iz Ćuprije! Ubica mu pucao u leđa, pa ga overio u glavu!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook

NOVA LIKVIDACIJA

NASTAVLJENA SERIJA UBISTAVA U SRBIJI: Izrešetan kik-bokser iz Ćuprije! Ubica mu pucao u leđa, pa ga overio u glavu!

Crna Hronika -

Predrag Milovanović (35), zvani Peđa Leđa, ubijen ispred porodične kuće nakon što se posvađao sa, kako se pretpostavlja, grupom muškaraca

Predrag Milovanović (35), zvani Peđa Leđa, izrešetan je preksinoć ispred kuće u kojoj je živeo u Ulici Sretena Zdravkovića u Ćupriji. U njega je navodno pucao jedan iz grupe napadača, a prema nezvaničnim saznanjima, motiv likvidacije je dug.

Naime, pretpostavlja se da su napadači bili dužni Milovanoviću i da su ga ubili da mu ne bi vratili dug. Zločin se dogodio oko 23 sata, nakon što je Milovanović parkirao svoj "audi" ispred porodične kuće. Inače, on je u Ćupriji bio poznat po kik-boksu, kojim se nekada bavio.

Napadači ga poznavali

- Predrag je neposredno pre likvidacije verovatno bio u gradu ili na poslu. Po povratku, kao i obično, parkirao je automobil ispred kuće i izašao da popriča sa nekim ljudima. Izgledalo je kao da se svađaju, a na kraju se tako i ispostavilo. U jednom trenutku, Milovanović je počeo da beži jer je verovatno shvatio da mu je život u opasnosti. Tada su ga napadači pojurili i pucali u njega. Prvo su ga jednim hicem pogodili u leđa, a potom su ga overili u glavu. Oni su Predraga najverovatnije poznavali, a sumnja se da su ga ubili zbog novca koji su mu dugovali jer nisu imali da vrate - navodi izvor iz istrage.

Ubijeni Predrag Milovanović
Ubijeni Predrag Milovanovićfoto: Printscreen/Facebook

Kako saznajemo, Milovanovićev leš pronašli su slučajni prolaznici.

- Na pedesetak metara od kuće jedan od prolaznika uočio je nepomično telo i odmah obavestio policiju i Hitnu pomoć. Lekarska ekipa je brzo stigla, ali Milovanoviću nije bilo spasa. Inače, ubijeni nema dosije u Srbiji, ali je navodno osuđivan u Švajcarskoj - kaže sagovornik Kurira.

Nikome se nije zamerio

Jedan od najboljih prijatelja likvidiranog Milovanovića kaže za Kurir da je šokiran onim što se dogodilo.

- On je čovek na koga svi treba da se ugledaju. Večiti sportista, nikada se nikome nije zamerio. Kome je smetao i zašto, ne znam, ali ima puno zavidnih ljudi... Ne mogu da verujem da ga više nikada neću videti... Stalno je bio veseo i raspoložen. Voleo sam ga kao brata i uvek je bio tu za mene, a to znaju svi koji su ga poznavali. Jednom rečju, bio je duša od čoveka - rekao nam je tugom pogođeni prijatelj.

Bavio se različitim poslovima Nedavno otvorio kladionicu

Ubijeni Predrag Milovanović profesionalno se bavio kik-boksom nekoliko godina. Takođe, radio je u opštini, jedno vreme kao fitnes-instruktor, a nedavno je u Ćupriji otvorio kladionicu. - Kik-boks je trenirao pet ili šest godina u KKB Šećeranac, a išao je i na razna takmičenja. Niko nije imao ništa ružno da kaže o njemu, stvarno je bio dobar dečko. Velika je tragedija što je tako nastradao - kaže jedan Predragov prijatelj.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković-Jelena Spasić/Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track