KAMERE OTKRIVAJU UBICE KIK-BOKSERA IZ ĆUPRIJE: U jednom trenutku se raspravlja sa nekim, a onda se okreće i počinje da beži!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook

ubijen s leđa

KAMERE OTKRIVAJU UBICE KIK-BOKSERA IZ ĆUPRIJE: U jednom trenutku se raspravlja sa nekim, a onda se okreće i počinje da beži!

Crna Hronika -

Policija i dalje traga za napadačima koji su u četvrtak uveče likvidirali kik-boksera Predraga Milovanovića (35), zvanog Peđa Leđa, u neposrednoj blizini njegove kuće u Ćupriji.

Podsetimo, mladić je ubijen oko 23 sata, kada je parkirao automobil. Navodno, on se neposredno pre zločina raspravljao s nepoznatim osobama, pa je počeo da beži. U tom trenutku u njega su ispaljeni hici, koji su ga pogodili u leđa, da bi na kraju bio overen u glavu.

Ubijeni mladić
Ubijeni mladićfoto: Printscreen/Facebook

- Inspektori su razgovarali s komšijama iz te ulice, ali su preuzeli i snimke s bezbednosnih kamera kako bi videli da li su one snimile nešto sumnjivo. Ispituju se sve okolnosti i istraga ide u više pravaca, ali se pretpostavlja da su motiv neraščišćeni računi - rekao je naš izvor iz istrage.

Milovanović je inače, bio kik-bokser, bavio se fitnesom, a prema tvrdnjama prijatelja, nedavno je otvorio kladionicu. Navodno, on je ranije bio zaposlen i kao opštinski službenik. Ubijeni mladić je bio hapšen u Švajcarskoj, ali u Srbiji nije imao nikakav dosije. Milovanović će najverovatnije biti sahranjen u ponedeljak.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track