Najnovije vesti

UŽAS U NEGOTINU: Silovao pastorku punih pet godina! Podvodio je da bi platio račune!?
Foto: Shutterstock

monstruozno

UŽAS U NEGOTINU: Silovao pastorku punih pet godina! Podvodio je da bi platio račune!?

Crna Hronika

Više tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Lj. K. (71) iz sela Aleksandrovac zbog sumnje da je od 2013. kada je imala samo devet godina, pa sve do februara 2018. silovao i podvodio svoju pastorku B. V.

 

Kako se saznaje, Lj. K. je devojčicu, koja sada ima 14 godina, podvodio za novac kojim je posle plaćao struju i ostale dažbine.

 

Optužnica je podignuta nakon završenog veštačenja Lj. K. u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

 

Ustanovljeno je da je Lj. K. bio uračunljiv, ali i da nije govorio istinu kada se, pred istražnim organima, na saslušanju branio da on nije očuh, već biološki otac B.V. što je i potvrđeno DNK analizom.

 

Lj. K. se tereti i da je, da bi platio račune za struju i ostale dažbine, pastorku podvodio i N. M. (71), iz okoline Zaječara, koji je priznao to delo.

 

N. M. se nagodio sa Tužilaštvom i priznao da ga je za novac koji je davao njenom očuhu, maloletnica oralno zadovoljavala. Nakon toga, on je, pravosnažno, osuđen na godinu dana zatvora.

 

Devojčica je nakon godina ćutanja, konačno policiji ispričala kroz kakvu je torturu prolazila. Nakon toga Ljubiša je uhapšen.

 

Ovom monstrumu sada preti kazna do 15 godina zatvora.

 

(Kurir.rs/Blic Foto: Shutterstock)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...