Najnovije vesti

MANIJAK MALTRETIRA DEVOJKE U CENTRU BEOGRADA: Visok je oko 180 cm i nosi PALICU! Ako vidite ovog čoveka  ODMAH ZOVITE POLICIJU!
Foto: Espreso.co.rs

Zlostavljanje

MANIJAK MALTRETIRA DEVOJKE U CENTRU BEOGRADA: Visok je oko 180 cm i nosi PALICU! Ako vidite ovog čoveka ODMAH ZOVITE POLICIJU!

Crna Hronika
20:16h

Zasad nepoznati manijak viđen je poslednjih dana u Beogradu kako, u nekoliko navrata, maltretira devojke u centru prestonice.

- Želim samo da vas upozorim, posebno devojke! Danas je neki čovek sa palicom ničim izazvan počeo da juri moju drugaricu i mene kod Ušća oko 13 časova. Hteo je da nas bije, pretio je i psovao.

Ovo je poruka koja se poslednjih dana masovno deli društvenim mrežama kao upozorenje na veoma agresivnog čoveka čija su meta žene, prenosi Espreso.co.rs!

Mlada Aleksandra napisala je da su joj se nakon objave javljale devojke koje su doživele slične neprijatnosti.

Devojka je, zabrinuta za svoju, ali i bezbednost drugih devojaka, ona je po dolasku kući na društvenim mrežama podelila iskustva.

- Za vrlo kratko vreme, javilo mi se mnogo ljudi, pre svega devojaka, koje su imale neprijatnosti sa čovekom istog opisa, jedna kaže čak da ju je udario pre dva dana u trolejbusu 28.

Ona je dala opis osobe.

- Taj čovek je visok oko 180 cm, ima talasastu prljavu kosu i imao je kačket, neku braon maslinastu majicu sa nekim printom i ofucane farmerke. Nosi palicu/motku u ruci - napisala je ona.

Ako osobu iz opisa vidite, bitno je da odmah kontaktirate policiju. To je jedini način da stanete na put maltretiranju mladih devojaka.

(Kurir.rs / Espreso)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...