STRAŠNO SVEDOČENJE MAJKE IZ DESPOTOVCA: Dragan je bio bez majice, ćerkica mi je rekla da joj je povukao gaćice, da je pipkao...
Foto: Shutterstock

slučaj koji potresa despotovac

STRAŠNO SVEDOČENJE MAJKE IZ DESPOTOVCA: Dragan je bio bez majice, ćerkica mi je rekla da joj je povukao gaćice, da je pipkao...

Crna Hronika -

Posle hapšenja Dragana V. (62), iz Despotovca, zbog osnova sumnje da je izvršio obljubu nad osmogodišnjom S. V., gradom kruže razne priče, naročito o tome šta se dešavalo u pomoćnoj zgradi koju je osumnjičeni iznajmio roditeljima devojčice Jeleni (26) i Vladanu V. (29).

Pošto je devojčica nadležnim organima najpre rekla da se obljuba dogodila, a kasnije promenila iskaz i rekla da joj Dragan V. ništa nije radio i da je tako morala da kaže, stručnjaci će morati da utvrde šta je od toga istina. Komšije osumnjičenog i njegova supruga Snežana smeju i glavu da daju da on to nije učinio, a majka devojčice Jelena, koja je sa suprugom Vladanom i troje dece stanovala u njihovoj pomoćnoj zgradi od novembra prošle godine, i dalje tvrdi da ju je dodirivao po intimnim delovima tela.

- Mesec dana sam ga upozoravala da ne štipka i ne pipka moju ćerku. Kada sam se prošle srede vratila iz grada, dete nisam zatekla u pomoćnoj zgradi. Ušla sam u glavnu kuću. On je bio bez majice, a mislim i da je pantalone obukao na brzinu, jer su mu se videle bokserice. Pitala sam ga gde mi je ćerka, a on je rekao da ne zna - rekla je Jelena u telefonskom razgovoru za Novosti.

Izašla je iz kuće i pronašla ćerku, koja je, kaže, bila prilično uznemirena. Kada je pitala zašto se krije, ona joj je rekla da ju je čika Dragan uplašio.

- Pitala sam je da li joj je nešto radio. Rekla mi je da joj je povukao gaćice, pipkao za guzu i dirao po međunožju - tvrdi Jelena.

Komšije osumnjičenog u zgradi u kojoj stanuju i njegova supruga i sin kažu da je on porodičan čovek, da ima unučiće i da nikada tako nešto ne bi mogao da uradi.

- On to sigurno nije uradio. Ja stojim iza toga! To je Jelena nešto podmetnula. Njena svekrva je pričala da je devojčica u Centru za socijalni rad rekla da joj Dragan ništa nije radio, već da joj je majka rekla da tako kaže. Dragan i ja nismo razvedeni, već živimo i u kući i u stanu - rekla je njegova supruga, i dodala da su stanari po iseljenju iznajmili stan u istoj zgradi u kojoj i oni imaju stan, ali da im je zakupac otkazao kada je čuo šta se dogodilo.

Osumnjičeni za obljubu negirao je optužbu, jer se samo "igrao sa decom". Izrazio je i spremnost da ide na poligraf kako bi dokazao svoju nevinost.

(Kurir.rs/Novosti/Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track