PORODIČNA TRAGEDIJA KOD VLASOTINCA: Ubio ženu kleštima, pa se obesio u šumarku!
Foto: Jugmedia

Stravično

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD VLASOTINCA: Ubio ženu kleštima, pa se obesio u šumarku!

Crna Hronika -

Slavko Ivković (59) i njegova supruga Jelica (53) nađeni su mrtvi u svojoj vikendici u selu Brezovica kod Vlasotinca, a prema tragovima sa lica mesta, sumnja se na ubistvo i samoubistvo.

Naime, pretpostavlja se da je Slavoljub ubio Jelicu na terasi vikendice, a potom otišao u šumarak na placu i obesio se. Zločin se najverovatnije dogodio u nedelju između 22.30 i 23 sata.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Jugmedia

Bio ljubomoran

- Policija je u vikendici bračnog para Ivković zatekla jezivu scenu. Jelica je nađena u dvorištu sa stravičnim povredama. Bila je izubijana, najverovatnije kleštima. Telo supruga nađeno je obešeno o drvo stotinak metara dalje - kažu iz istrage.

Navodno, do sada nije bilo nikakvih prijava o nasilju u porodici iz kuće Ivkovića.

- Slavko je bio veoma ljubomoran na Jelicu i ranije su se svađali. Međutim, ona nikada nije podnela policiji prijavu za nasilje - dodao je sagovornik Kurira. Komšije iz sela Brezovica juče su bile zatečene strašnim vestima.

- Mi smo u šoku jer nismo znali da imaju ikakvih problema. Uvek su delovali kao skladan par. Oni su poreklom iz Brezovice, ali su povremeno živeli u Vlasotincu, gde im stanuje sin. Verujte da ne znamo šta se desilo, policija je i juče bila u toj kući - rekle su komšije.

Imali privatni biznis

Momir Miljković, školski prijatelj Ivkovića, poslednji je video supružnike žive.

- Imali su sve. Privatni biznis, pametnu i lepu ćerku, sina, snaju i unuče, lepu kuću. Delovali su srećno. Ipak, Jelica je u nedelju bila ćutljiva i čudna, nije bila kao pre - rekao je Miljković za portal Jugmedija.

(Kurir.rs/J.Ivić./Foto:Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track