OVO JE TOJOTA SMRTI KOJOJ SU OTKAZALE KOČNICE! Pomahnitali automobil POKOSIO decu! DEČAK (10) POGINUO NA LICU MESTA! VOZAČ UHAPŠEN
Foto: Kurir

prva fotografija sa lica mesta

OVO JE TOJOTA SMRTI KOJOJ SU OTKAZALE KOČNICE! Pomahnitali automobil POKOSIO decu! DEČAK (10) POGINUO NA LICU MESTA! VOZAČ UHAPŠEN

Crna Hronika -

Jedan dečak je poginuo, a dve devojčice su povređena kada je automobil "tojota" na Divčibarama naleteo na kolonu dece, učenika OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, koja su se spremala na put za povratak kući.

Prema prvim informacijama, deca su organizovano prelazila ulicu van pešačkog prelaza, a učitelji su prethodno zaustavili saobraćaj. Međutim, u jednom trenutku iznenada je naleteo vozač tojote koji nije mogao da zakoči. Njemu su, prema još nepotvrđenim informacijama, otkazale kočnice.

S.S.S.
S.S.S.foto: Kurir

"Učiteljica je bila na početku kolone, a na začelju vodič, koji je video da pravo ka koloni mališana juri automobil koji nije smanjivao brzinu. Vodič mu je mahao da stane, ali vozač nije video ni njega, ni decu."

Ovako pričaju očevici užasne saobraćajne nesreće koja se oko 10.15 jutros dogodila na Divčibarama, kada je automobil "tojota" udario u grupu dece dok su prelazila ulicu i usmrtio devetogodišnjeg dečaka A. D. Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice, T. S. (10) i V. T. (10), i njima se lekarska pomoć ukazuje u bolnici u Valjevu.

foto: Kurir

Kako saznajemo, kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela "tojota" beogradske registracije, koju je vozio V. V. (43).

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela "Pepa", u kojem su deca bila smeštena.

Učenici subotičke osnovne škole su danas trebalo da se vrate kućama sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

foto: Kurir

Zasad nije zvanično utvrđeno da li vozač "tojote" iz nekog razloga nije video decu, ili nije uspeo da zakoči zbog kvara.

Vozač uhapšen

Valjevska policija uhapsila je V.V. (43) iz Beograda zbog sumnje da je oko 10 časova izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je desetogodišnji dečak poginuo a dve devojčice lakše povređene.

Kako je saopštio MUP, udes se dogodio kada je V.V. automobilom "tojota" beogradskih registarskih oznaka, naleteo na grupu učenika iz Subotice, koji su prelazili ulicu u neposrednoj blizini hotela "Pepa".Dečak je stradao na licu mesta, a devojčicama je odmah pružena lekarska pomoć i konstatovane su lakše povrede.

V.V. je uhapšen na licu mesta zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Kolubarske.rs/subotica.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track