POZADINA SUKOBA NA ZVEZDARI: Kuma Ane i Raste upucali zbog duga?
Damir Dervišagić, Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

POZADINA SUKOBA NA ZVEZDARI: Kuma Ane i Raste upucali zbog duga?

Crna Hronika -

Andrej Ančević (31), venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, ranjen je u pucnjavi u blizini "Aviv parka" na Zvezdari najverovatnije zbog duga, saznaje Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, na Ančevića je pucano iz automobila u pokretu u utorak uveče u Pljevaljskoj ulici dok je stajao sa suprugom i Aleksandroma Gasparić (30), koju je pogodio rikošetirani metak.

I Ančević i ta žena pogođeni su u noge i prebačeni su u bolnicu, a napadač se nalazi u bekstvu.

Kako smo saznali, Ančević je sa suprugom došao da zaključa restoran koji je u okviru "Aviv parka" i navodno je u njihovom vlasništvu.

- Restoran su te večeri izdali za neku rođendansku proslavu i došli su da ga zaključaju. S njima je bila rođaka osobe koja je slavila rođendan i kad su zaključali, sve troje su krenuli ka parkiranim automobilima. Tada je pored njih prošao "opel" tamne boje kroz čiji je prozor napadač pucao Ančeviću u noge. Ženu koja je bila s njima pogodio je najverovatnije rikošet - rekao je izvor Kurira.

On ističe da Ančević ima "bogat" dosije - krađe, razbojništva, nasilničko ponašanje, nanošenje teških telesnih povreda.

- Ančević je navodno kroz prozor video napadača, koji je već u sledećem trenutku počeo da puca. S obzirom na to kako je napad izveden, u pitanju je klasična opomena, i to najverovatnije zbog novčanog duga. Ančević nije otkrio inspektorima ime napadača, iako se pretpostavlja da zna ko je. Takođe, od njega inspektori nisu mogli da čuju ni šta bi mogao da bude motiv napada. Jednostavno, nije hteo da razgovara o tome - kazao je naš sagovornik.

Prema pisanju medija, Ančević je venčao repera Stefana Đurića Rastu kad se 2016. oženio pevačicom Anom Nikolić. Ančević je bio njihov lični vozač i obezbeđenje, međutim, između njih je kasnije došlo do sukoba, jer je navodno Ančević medijima otkrio detalje svadbe.

Ana i Rasta S dotičnim nemamo nikakav kontakt

Pevačica i njen suprug Rasta nisu želeli da komentarišu ništa u vezi s pucnjavom niti u vezi sa Ančevićem. Njihov predstavnik za medije rekao je da ni Ana ni Rasta s dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje.

Opleo po kumovima On plaća noćenje 2.800 evra, ja spavam u šumi

Ančević je nakon sukoba u medijima žestoko opleo po reperu i pevačici, tvrdeći da su ga ponižavali. - Bukvalno sam pet dana vozio njega i Anu po Hrvatskom primorju, nisam uopšte spavao, a oni su se bahatili. U tri sata ujutro, četiri, nebitno, traže da im donesem votku u hotel, za sve to sam zaradio 200 evra. Bukvalno se više plaća skank nego ljudi koji su uz njega, za sve što sam radio dobio sam 200 evra. Nije znao da ceni moj trud i rad, on je za mene mali čovek bez obzira na to koliko novca ima, pao je u mojim očima iako smo kumovi, ne poštuje dečko nikoga i ništa. Za Anu nemam nijednu lošu reč da kažem, ali on je u stanju da plati noćenje u hotelu 2.800 eva, a da ja spavam u šumi i da mu čuvam auto - izjavio je za medije prošle godine Andrej Ančević.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track