KRVAVA NOĆ NA VIDIKOVCU: Posle svađe u kafiću jedan ubijen, drugi mladić pokušao da nasilno uđe u stan bežeči od napadača
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

užas

KRVAVA NOĆ NA VIDIKOVCU: Posle svađe u kafiću jedan ubijen, drugi mladić pokušao da nasilno uđe u stan bežeči od napadača

Crna Hronika -

Muškarac star 29 godina, izgubio je život u pucnjavi koja se noćas dogodila na raskrsnici ulica Vidikovačkog venca i Patrijarha Joanikija na Vidikovcu. Nezvanično, u njega je ispaljeno više metaka, a on je preminuo nakon prijema u Urgentni centar. U obračunu je ranjen i Marko T. (30) koji je nasilno u begu pokušao da uđe u stan Magdalene D. (30) koja je tom prilikom povređena.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dragana Udovičić

Kako se nezvanično saznaje, prvo je došlo do svađe u jednom kafiću, a zatim su muškarci nastavili raspravu na ulici. Nakon pucnjave, jedan mladić je pronađen na stepeništu parkića između brojeva 22 i 22a, odakle je prevezen u Urgentni centar, dok je drugi povređeni otrčao u zgradu u ulici Vidikovački venac, navodi Blic.

Mladić (30) je sa prostrelnim ranama kuka i vrata primljen u Urgentni centar gde je ubrzo preminuo od posledica povreda.

Drugi ranjeni mladić se zaputio na drugu stranu, u ulicu Vidikovački venac. Tada je nastala prava drama. On je utrčao u zgradu i nasumično lupao na vrata stanara.

- Čuli smo buku, neko je lupao na više vrata, pa je došao do nas, mi nismo otvorili. Na kraju je ta devojka otvorila i tu je došlo do rasprave - kaže uznemireni komšija.

On dodaje da ne poznaje Magdalenu D. koja je otvorila vrata stana na osmom spratu, jer su ona doselila u komšiluk pre šest meseci.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Ona je pokušavajući da zaustavi mladića Marka T. u nameri da uđe u stan lakše povređena. Međutim, na licu mesta i u tom stanu nismo nikoga zatekli.

Hitne službe su 15 minuta nakon pucnjave dobili poziv da neko nasilno pokušava da uđe u stan na toj adresi, i privele Marka T. koji je izjavio da je došao u zgradu u nameri da pobegne od napadača. Stanari, ipak, kaži da nisu čuli pucnjavu.

- Video sam policiju da je blokirala celu ulicu, čule su se sirene, ali samu pucnjavu nismo čuli - kaže A.C. stanar zgrade pod brojem 22.

Većina komšija spekuliše da je opet bio u pitanju obračun navijača Rada koji se često okupljaju u tom kafiću. Kažu i da je do nedavno ovo bio miran kraj, ali zbog velikog broja navijača koji se često okupljaju kako u kafićima, tako i po parkovima, malo-malo pa dođe do nekog incidenta.

(Kurir.rs/Blic, N.Govoruša)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track