Najnovije vesti

TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Fudbalera ubila struja! Veče uoči smrti proslavio rođendan
Foto: Printskrin/Facebook

UKLETI MELENCI

TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Fudbalera ubila struja! Veče uoči smrti proslavio rođendan

Crna Hronika

Slobodan Adamov (25) nastradao kad ga je udarila struja tokom muže krava. Telo mladića našao njegov otac

Slobodan Adamov (25) iz Melenaca kod Zrenjanina, fudbaler seoskog kluba Rusanda, poginuo je u nedelju rano ujutro, kada ga je udarila struja u štali na porodičnom imanju. Da tragedija bude još veća, nesrećni mladić je veče uoči smrti proslavio rođendan.

- Slobodanu je rođendan bio 11. juna, ali je sačekao subotu da ga proslavi. Društvo je ostalo do kasno u noć, a kad su svi otišli, Slobodan je umesto na spavanje otišao u štalu da pomuze krave. Nije hteo da budi mlađeg brata Ivana, čija je to obaveza bila tog jutra. Sledeće što se desilo jeste da ga je mrtvog pronašao otac. To je sve što znamo - rekli su nam juče Slobodanovi drugovi.

Poginuli Slobodan Adamov
Poginuli Slobodan Adamovfoto: Facebook

Zrenjaninskoj policiji je u nedelju oko 7.30 sati prijavljeno da je ekipa Hitne pomoći konstatovala smrt mladića starog 25 godina, i to prilikom muže krava. Ispostavilo se da je Slobodana ubila struja iz aparata za muženje. Mariju Mirosavljev iz Melenaca u crnini i s cvećem u ruci sreli smo nedaleko od seoskog groblja:

- Njihov sam porodični prijatelj, a ova tragedija me je jako potresla. To je jedna divna porodica, za primer u Melencima. Kad sam čula da je jednog mladića ubila struja, nisam ni slutila o kome je reč. Tek u nedelju uveče jedna prijateljica mi je saopštila strašnu vest. Mislila sam da ću se srušiti tog momenta. I ja sam čula da je otišao u štalu umesto mlađeg brata. Saosećam u bolu s njegovim roditeljima i braćom. Slobodan je bio divno dete. Pred njim je bio život. Trebalo je da se oženi, a evo šta se desilo - ispričala je Marija jedva suzdržavajući suze.

Marija Mirosavljev
Marija Mirosavljevfoto: Saša Urošev

I meštanin Dejan Marcijuš bio je tužan zbog smrti mladića.

- Za kratko vreme u našem selu svašta se izdešavalo. Sa Slobodanom sam se znao iz viđenja, ali znam da je bio dobar i vredan dečko. Strašno je ovo što se desilo. Meni nije poznato da je u Melencima neko poginuo na ovakav način - rekao je Marcijuš.

Za Slobodanom su žalili i u seoskoj poljoprivrednoj firmi "Herba kop":

- Slobodan je pre dva meseca položio vozački ispit, a u našoj firmi je trebalo da počne da vozi kamion. Očekivali smo da nam se pridruži bukvalno svakog časa - kazali su nam radnici ove firme.

Serija tragedija Dečak se udavio, sestre sektašice izbole komšiju

Smrt mladog fudbalera treći je slučaj zbog kog su se Melenci za nepunih mesec dana našli na stranama crne hronike. Trinaestogodišnji Miodrag Rešin utopio se 31. maja na divljem kupalištu Peskara, koje se nalazi na obodu sela, a nekoliko dana ranije sestre Dina T. (22) i Zora T. (25) iz Melenaca uhapšene su zbog pokušaja ubistva komšije Laze Stanišića (43), kome su sečivom nanele teške povrede u predelu stomaka i ruke, a grizle su ga i po vratu.

(Kurir.rs/Saša Urošev/Foto:Saša Urošev/Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...