ZORAN MARJANOVIĆ IMA ALIBI! SASLUŠANA ĆERKA UBIJENE PEVAČICE: Јаna potvrdila da je sve vreme bila uz oca! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)
Foto: Vladimir Šporčić

čeka se reakcija tužilaštva

ZORAN MARJANOVIĆ IMA ALIBI! SASLUŠANA ĆERKA UBIJENE PEVAČICE: Јаna potvrdila da je sve vreme bila uz oca! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Crna Hronika -

U Višem tužilatvu u Beogradu saslušana je mala Jana Marjanović, saznaje Kurir. Ona je došla u pratnji Zoranovog brata Miloša i njegove supruge Milice.

Njeno saslušanje naložio je VIši sud nakon što je optužnica vraćena na dopunu.

foto: Vladimir Šporčić

Posle njenog saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će ponovo podići optužnicu protvi njenog oca Zorana Marjanovića ili će odustati od krivičnog gonjenja.

Kako saznajemo, Jana je kao zaštićeni svdok salušana u posebnoj prostoriji u kojoj su bili prisutni i psiholog i predstavnik centra za socijalni rad.

foto: Vladimir Šporčić

Advokat Veljko Delibašić, potbvrdio je za Kurir da je Jana saslušana.

"Nakon što je Jana Marjanović potvrdila odbranu i Zorana Marjanovića i objasnila da je sve vreme bila uz svog tatu, a imajući u vidu da je sud i bez ovog alibija odbio da potvrdi optužnicu, jedinio pravedno i zakonito rešenje jeste da tužilaštvo odustane od daljeg gonjenja. Očekuijemoi da već u toku današnjeg dana tužilaštvo odustane i da se Zoran nađe na slobodi", rekao je advokat Delibašić.

foto: Vladimir Šporčić

Psiholozi su nedavno procenili da je mala Jana sposobna da svedoči.

Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Nakon 17 meseci istrage, kao osumnjičeni za ubistvo, uhapšen je njen suprug Zoran.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTKRIVENA ZORANOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi s ljubavnicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track