UHAPŠEN KOSTIĆ: Maloletniku sipao prašak u piće, rekao da će mu OD TOGA MIŠIĆI BITI LEPŠI NA SLIKAMA!
Foto: Damir Dervišagić

zlostavljao još jednog mladića

UHAPŠEN KOSTIĆ: Maloletniku sipao prašak u piće, rekao da će mu OD TOGA MIŠIĆI BITI LEPŠI NA SLIKAMA!

Crna Hronika -

Darko Kostić tereti se da je u svom stanu nasrnuo na L. J. (15), nakon što je dečak odbio da se „skine i mazi“ s njim

Modni kreator i dizajner Darko Kostić uhapšen je juče u svom stanu na Novom Beogradu.

Policija je oko 15 sati upala u njegov stan i stavila mu lisice na ruke, pošto su pronađeni dokazi na osnovu kojih se sumnjiči da je 14. juna seksualno napastvovao 15-godišnjeg L. J., učesnika „Grandove“ emisije „Neki novi klinci“. Takođe, sumnjiči se da je zlostavljao još jednog mladića.

Kako je Kurir pisao, Kostić je pre nekoliko dana saslušan kao građanin u policiji, na osnovu prijave koju je tinejdžer podneo protiv njega. Tada je tvrdio da je dečak sve izmislio.

- Ključni dokaz na osnovu kog su Kostiću stavljene lisice jeste njegov mobilni telefon. On je nedavno prijavio njegovu krađu, ali je telefon pronađen i zadržan u policiji. Detaljnom analizom pronađene su poruke koje potvrđuju da je on namamio 15-godišnjaka, ali i da mu je u piće sipao kamagru - otkriva izvor Kurira.

Naš sagovornik kaže i da su poruke i prepiska preko društvene mreže Fejsbuk u potpunosti otkrile šta se dešavalo.

- Upoznali su se tako što je Darko Kostić kontaktirao s L. J. preko Fejsbuka. Napisao mu je da je lep i zgodan i predložio mu da dođe u njegov studio da ga fotografiše. Tinejdžer je to prihvatio. Dizajner mu je u studiju ponudio piće i u njega sipao kamagru. Mladić nije znao šta je prašak, pa mu je kreator rekao da je to prašak za mišiće, kako bi bili „napumpaniji“ i lepše izgledali na fotografijama - otkriva izvor Kurira.

Kostić je, kako navodi, mislio da je mladić gej.

- L. J. je popio piće i osetio erekciju, ali je ubrzo napustio studio. Posle nemilog događaja poslao je Kostiću nekoliko poruka u kojima je tražio da mu plati fotografisanje. Pisao je: „Nisam ja glup, moraš da mi platiš slike“, ali i poruku u kojoj piše: „Alo, bre, stavio si mi kamagru, ja nisam gej“ - otkriva naš sagovornik.

L. J. je na kraju došao u Kostićev stan, nadajući se da će mu dizajner dati novac.

- Međutim, umesto toga, ponudio mu je piće, koje je tinejdžer odbio. Kreator ga je tada pozvao da se „skine i legne pored njega da se maze“. Dečak je to odbio, nakon čega je kreator poludeo i počeo da ga udara, pocepavši mu majicu. Srećom, L. J. je uspeo da pobegne - otkriva izvor iz istrage.

J. S- D. S.

Preparat za erekciju

ŠTA JE KAMAGRA

Kamagra je preparat za poboljšanje potencije koji gotovo trenutno poboljšava seksualnu stimulaciju kod muškarca. Pakuje se najčešće u obliku gela, tableta ili praška.

foto: Kurir

Kurir / J.S - D.S. Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track