PRITVOR ZA PASTORKA LUKINOG POKOJNOG KUMA: Plašio sam se pa sam kupio oružje!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU

PRITVOR ZA PASTORKA LUKINOG POKOJNOG KUMA: Plašio sam se pa sam kupio oružje!

Crna Hronika -

Filip Matatunović (26), pastorak ubijenog kuma Luke Bojovića Dragoslava Miloradovića, koji je uhapšen u nedelju uveče u Beogradu zbog sumnje da je nosio pištolj za koji nije imao dozvolu, priznao je na saslušanju u Višem tužilaštvu da je oružje bilo njegovo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je rekao da je dobio informaciju da je posle ubistva njegovog očuha i on ugrožen i da je zbog toga nabavio oružje.

- Pastorak Lukinog prijatelja rekao je da je posle likvidacije očuha bio uplašen za sopstvenu bezbednost i da je od policije tražio zaštitu, ali da je dobio odgovor da nema osnova za to. Zbog toga je, kako je rekao, sam kupio pištolj - otkriva izvor iz istrage. On objašnjava da je oružje pronađeno ispod sedišta vozača tokom rutinske kontrole.

Matatunoviću, koji je sin iz prvog braka Miloradovićeve udovice Maje, sud je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana. Dragoslav Miloradović, podsetimo, ubijen je ispred auto-perionice na Karaburmi 28. maja, a ubice su i dalje u bekstvu. (Kurir.rs/J.S./ Foto: Damir Dervišagić/ Aleksandar Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track