HOROR U SUDNICI! Ariljac je imao pravo na jedan poziv, pozvao roditelje i sve prisutne OSTAVIO U ŠOKU
Foto: Shutterstock

NEVIĐENO

HOROR U SUDNICI! Ariljac je imao pravo na jedan poziv, pozvao roditelje i sve prisutne OSTAVIO U ŠOKU

Crna Hronika -

Nasilnik i lečeni alkoholičar D. Đ. iz Arilja uputio jezivu telefonsku pretnju ocu i majci u trenutku kad je saslušavan zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici

Muškarac D. Đ. (35) iz Arilja zapretio je svojim roditeljima ubistvom, i to u prisustvu svog advokata, policajca, tužioca i sudije u trenutku kad je saslušavan zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici!

Kako Kurir saznaje, D. Đ je priveden na saslušanje u Osnovno tužilaštvo u Požegi zbog pretnji i maltretiranja roditelja, zbog čega je i ranije bio više puta privođen, ali i kažnjavan.

- U trenutku kad je sudija trebalo da odluči o predlogu za pritvor, D. Đ. je na saslušanju zamolio da mu dozvoli da pozove roditelje kako bi im rekao šta da mu donesu od stvari u pritvor. Međutim, kad mu se majka javila, on je u slušalicu izgovorio: "Poklaću vas kao onaj što je u Kosjeriću zaklao ženu!" Majka ga je upitala zašto tako govori, na šta je on uzvratio: "Šta mislite koliko ću ostati u zatvoru, poklaću vas kad se vratim"- naveo je naš izvor iz istrage.

On dodaje da je mladić lečen od alkoholizma, kao i da mu je ranije izrečena mera zabrane prilaska roditeljima.

- Nasilnik je u novembru osuđen uslovno zbog pretnji roditeljima, ali je uslovnu kaznu prekršio početkom marta i tada mu je izrečena mera zabrane prilaska, pa se iselio iz kuće u kojoj je živeo. Krajem marta prekršio je i tu meru, pa je osuđen na 15 dana zatvora. Kad je to odležao, neko vreme nije uznemiravao roditelje, ali je ponovo počeo po starom, pa je otac morao da ga prijavi policiji - kaže naš izvor.

Podsetimo, Ivan R., koga je D. Đ. na saslušanju pominjao, zaklao je svoju bivšu suprugu Jelenu G. u njenoj porodičnoj kući u Kosjeriću početkom maja ove godine. Ivan, koji je više puta bio u zatvoru zbog nasilja u porodici, oko ponoći je upao u kuću bivše supruge i ubio je dok su u drugoj sobi spavala deca. Jedno od dece čulo je krkljanje majke i pokušaje da se odbrani, pa je istrčalo i pozvalo Hitnu pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo spasa. Ubica je uhapšen dan kasnije, nakon što se celog dana skrivao u komšijskoj šupi, iz koje je gledao uviđaj.

Nasilniku pritvor mesec dana

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požegi odredio je pritvor do mesec dana nasilniku D. Đ. Kako Kurir saznaje, pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, ali i utiče na svedoke.

(Kurir.rs/Z Šaponjić - J. Ivić/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja