UBIO OCA, ZAKOPAO GA NA NJIVI, PA MEŠTANE SLAGAO DA SAHRANJUJU SVINJU: Podignuta optužnica protiv mladog Kučevljanina
Foto: Facebook

Nezapamćen zločin potresao Požarevac i okolinu

UBIO OCA, ZAKOPAO GA NA NJIVI, PA MEŠTANE SLAGAO DA SAHRANJUJU SVINJU: Podignuta optužnica protiv mladog Kučevljanina

Crna Hronika -

Više tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv Aleksandra Ljubenovića (24) iz Kučeva zbog ubistva oca Srećka (43) u maju 2013. godine. Ljubenović je optužen da je oca ubio pištoljem, ispalivši mu jedan hitac u glavu.

Podsetimo, on je uhapšen krajem aprila ove godine, kada je na njivi koja je u vlasništvu njegovog dede iskopano telo Srećka, kome se svaki trag izgubio pre pet godina.

- U početku se sumnjalo da ga je ubila supruga Sonja, ali je tokom istrage ustanovljeno da je to učinio njegov stariji sin. Tokom saslušanja Aleksandar je priznao da je pištoljem usmrtio oca jer je godinama maltretirao njegovu majku, ističući da ona i mlađi brat Lazar nemaju veze sa ovim zločinom - naveo je naš izvor upućen u istragu.

Sonja Ljubenović je, navodno, na saslušanju rekla da je njen sin oca ubio 21. maja 2013. godine uveče, u spavaćoj sobi na spratu kuće.

- Srećko je ležao na bračnom krevetu, a sin mu je pucao u slepoočnicu. Posle ubistva oni su automobilom telo preneli na njivu i umotali ga u ciradu. U zakopavanju su im pomogla dva meštanina kojima su rekli da je u ciradi uginula svinja, zaražena trihinelom. Inače, Srećko se bavio preprodajom automobila i bodi-bildingom, a često je zlostavljao suprugu i sinove - podsetio je naš izvor i dodao da Lazar Ljubenović nije znao za zločin.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track