ZAPLENA U SREMSKOJ MITROVICI: Policija na naplatnoj rampi zaustavila kamion filovan marihuanom, a kad su otvorili dokumenta vozača...
Foto: Dado Đilas

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

ZAPLENA U SREMSKOJ MITROVICI: Policija na naplatnoj rampi zaustavila kamion filovan marihuanom, a kad su otvorili dokumenta vozača...

Crna Hronika -

SREMSKA MITROVICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su više od 30 kilograma marihuane i uhapsili Đ. Ć. (35) sa područja Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom redovne saobraćajne kontrole na naplatnoj rampi Stara Pazova, na auto-putu Beograd - Novi Sad, policija je zaustavila kamion marke "mercedes", a vozač je policajcima na uvid dao dokumenta u koja je stavio novac, saopštila je PU Sremska Mitrovica.

foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Policajci su novac odbili, a pošto im je ponašanje vozača bilo sumnjivo, izvršili su detaljnu kontrolu kamiona i u pregradnom zidu kabine pronašli 30 kilograma i 907 grama marihuane, u šest većih paketa obmotanih folijom.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track