UŽAS KOD BOSILEGRADA: Komšija nudio devojčicama 1.000 dinara da ih pipka!? I to mu nije prvi put
Foto: Shutterstock

JEZIVO ZLOSTAVLJANJE

UŽAS KOD BOSILEGRADA: Komšija nudio devojčicama 1.000 dinara da ih pipka!? I to mu nije prvi put

Crna Hronika -

Vasko P. (64) terao dve maloletne komšinice da mu, uz novčanu nadoknadu, dozvole da ih dodiruje po intimnim delovima tela

Vasko P. (64) iz sela Gložje kod Bosilegrada, uhapšen je zbog sumnje da je maloletnim devojčicama, koje žive u njegovom komšiluku, nudio 1000 dinara kako bi mu dozvolile da ih dodiruje po intimnim delovima tela.

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je policiji prijavio otac devojčica, a postoji sumnja da je uhapšeni manijak to radio i ranije.

- Otac je prijavio da je pre nekoliko dana, u njegovom odsustvu, Vasko P. bio kod njega kući gde su mu bile maloletne ćerke od 12 i 14 godina. Naveo je da je osumnjičeni nudio devojčicama 1.000 dinara kako bi mu dozvolile da ih dodiruje po intimnim delovima tela. Devojčice su to odbile ali i navele da to nije bio prvi put da im daleko stariji komšija nudi novac za pipkanje - objasnio je izvor Kurira upućen u slučaj.

On je dodao da su devojčice objasnile da im je komšija jednom prilkom prišao i na ulici.

- Devojčice to nisu prijavile ocu jer kako su mu rekle nisu to shvatale ozbiljno. Međutim, poznavajući situaciju otac s pravom sumnja da je možda pipkanja i bilo ranije, ali da deca nisu smela da mu kažu. Te se tako ispituje da li je i koliko puta ranije bilo sličnih situacija i da li je osumnjičeni nekada vršio nedozvoljene polne ranje nad devojčicama - naveo je naš sagovornik.

Policija je kako saznajemo odmah reagovala i uhapsila Vaska P., na teret mu se stavlja krivično dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima. Tokom istražnih radnji ispitane su i devojčice, a nakon okončanja istrage biće poznati svi detalji. Vasku P. je određeno policijsko zadržavanje i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/ J. Rafailović/ Foto: ilustracija Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track