RAT MAFIJE! STARLETE NA CRNOJ LISTI: Soraja i Tamara Đurić bezbednosna pretnja
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

SPECIJAL KURIRA

RAT MAFIJE! STARLETE NA CRNOJ LISTI: Soraja i Tamara Đurić bezbednosna pretnja

Crna Hronika -

Mafijaši su uz sebe uvek imali najlepše žene, a danas se uz njih nalaze devojke koje se popularno nazivaju starletama. Upravo su neke od njih zbog svojih kontakata sa kriminalcima završile na crnoj listi.

foto: Damir Dervišagić

Tako je Soraji Vučelić nedavno zabranjen ulazak u Srbiju jer je njeno ime stavljeno u registar bezbednosno-interesantnih osoba koje na ovaj ili onaj način predstavljaju pretnju po bezbednost države.

Navodno, Soraja je na ovu listu dospela zbog bliskih veza sa osobama iz kriminalnog miljea, odnosno, kako se priča, afere sa jednim pripadnikom „škaljarskog klana“. Inače, Soraja je ranije saslušavana u policiji nakon ubistva Armina Muše Osmanagića, sa kojim je sedela pola sata pre nego što je ubijen iz snajpera u kafiću u Baru.

foto: Dragan Kadić

S druge strane, Sorajina koleginica Tamara Đurić, prema nezvaničnim saznanjima, stavljena je na crnu listu crnogorske policije i onemogućen joj je ulazak u ovu državu.

- Tamara Đurić se, prema operativnim podacima, viđa sa jednim visokopozicioniranim članom „škaljarskog klana“. Donedavno je bez problema ulazila u Crnu Goru, ali već prilikom sledećeg pokušaja mogla bi da je dočeka rampa pod sumnjom da je bezbednosna pretnja po državu Crnu Goru - objašnjava sagovornik Kurira iz susedne države.

Prema njegovim navodima, čovek sa kojim se Đurićeva viđa jedan je od trenutno najmoćnijih ljudi u crnogorskom podzemlju, koji je prošle godine napustio tu državu i od tada mu se gubi svaki trag. Navodno, neko vreme je boravio u Beogradu, ali je njegova trenutna lokacija nepoznata jer se veruje da je sa lažnim dokumentima napustio i Srbiju.

(Kurir/J. I./Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja