MUNJEVITO HAPŠENJE POLICIJE: Transseksualac ubio studenta iz Zemuna?! ZLOČIN IZ STRASTI
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

ODREĐENO ZADRŽAVANJE DO 48 SATI

MUNJEVITO HAPŠENJE POLICIJE: Transseksualac ubio studenta iz Zemuna?! ZLOČIN IZ STRASTI

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Goran A. (34) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o transrodnoj osobi i navodno su žrtva i ubica bili u vezi, a da je zločin počinjen iz strasti.

On je osumnjičen da je sinoć u beogradskom naselju Zemun naneo više ubodnih rana dvadesetčetvorogodišnjem mladiću, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičeni se potom udaljio u nepoznatom pravcu, ali je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, student Marko Radović (24) ubijen je noćas u Zemunu, ispred stana u kome je živeo, u Ševinoj ulici. On je na telu imao veći broj ubodnih rana, najverovatnije od noža.

(Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVE SCENE SA MESTA UBISTVA U ZEMUNU: Student Marko Radović iskrvario na smrt, živeo kao podstanar! KOMŠIJE U ŠOKU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track