Najnovije vesti

SUPRUG UBIJENE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ IZLAZI NA SLOBODU: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! PO PODNE IZLAZI IZ ZATVORA!
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

PREOKRET

SUPRUG UBIJENE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ IZLAZI NA SLOBODU: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! PO PODNE IZLAZI IZ ZATVORA!

Crna Hronika

Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću. On će po podne izaći iz Okružnog zatvora.

 

Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

 

Čeka se da Apelacioni sud odluku dostavi upravi zatvora i čim je dostave, Zoran izlazi na kapiju.

 

Marjanović je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

 

foto: Privantna arhiva

 

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

 

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

 

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

 

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...