SUPRUG UBIJENE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ IZLAZI NA SLOBODU: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! PO PODNE IZLAZI IZ ZATVORA!
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

PREOKRET

SUPRUG UBIJENE PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ IZLAZI NA SLOBODU: Apelacioni sud ukinuo pritvor Zoranu! PO PODNE IZLAZI IZ ZATVORA!

Crna Hronika -

Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću. On će po podne izaći iz Okružnog zatvora.

Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojim mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

Čeka se da Apelacioni sud odluku dostavi upravi zatvora i čim je dostave, Zoran izlazi na kapiju.

Marjanović je u pritvoru bio od 15. septembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

foto: Privantna arhiva

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja